TP-LINK Archer MR200 AC750 Router Wireless Dual Band, 4G LTE

Evaluare articol: 3.33 (3 evaluari)

TP-Link Archer MR200 AC750 este un router modem LTE 3G/4G Dual Band iar spre deosebire de un router wireless obisnuit, vine cu un modem LTE incorporat astfel incat sa puteti conecta cartela SIM si sa partajati conexiunea la internet prin Ethernet LAN si WiFi.

De-a lungul timpului am realizat foarte multe recenzii ale dispozitivelor pe care le folosim foarte des conectate la reteaua wireless, neacordand insa atentie si modului in care putem beneficia de conexiuni stabile la Internet. Ei bine, pentru astazi v-am pregatit un review detaliat al router-ului TP-LINK Archer MR200.

Pachetul primit la adresa redactiei ascunde doua antene externe (foarte usor de montat), cd pentru instalarea driverului (ce poate fi gasit si online), manual de utilizare si incarcator. Partea superioara a dispozitivului este suficient de lucioasa pentru a ne face sa credem ca va aduna praf. Ca design, vorbim despre un router clasic, dar care a fost prevazut cu o forma usor diferita fata de ce ne obisnuisem pana acum.

Tot ceea ce tine de conectivitate a fost „aruncat” in partea din spate. Partea frontala a fost dotata cu cateva LED-uri prin intermediul carora suntem informati cu privire la alimentare, conexiuni Internet, s.a.m.d. La spate veti gasi 4 porturi RJ-45, buton on/ off, buton de reset si WiFi on/ off.

Router wireless TP-LINK Archer MR200

Instalarea routerului TP-LINK Archer MR200 nu este complicata, ba dimpotriva. Totul se desfasoara rapid si cu minim de efort. Pur si simplu conectati incarcatorul la router si introduceti in spate cablul de Internet in mufa corespunzatoare.

Parola, ce trebuie modificata ulterior, o veti gasi in spatele router-ului. Trebuie notata pe o foaie (sau poza direct cu telefonul) si introdusa in momentul cand va va fi solicitata.

Accesati tplinklogin.net si recurgeti la setarile necesare (pentru 2.4 Ghz si 5 Ghz) folosind ca nume de utilizator si parola „Admin”. Veti gasi aici o sumedenie de configuratii pe care le puteti folosi pentru a securiza si mai mult reteaua.

Router wireless TP-LINK Archer MR200, AC750 Dual Band, 4G LTE

Mai mult, TP-LINK Archer MR200 va ofera posibilitatea de a beneficia de reteaua 4G LTE. Slotul pentru cartela SIM, care se afla in spatele router-ului, ne ajuta in acest sens. Configurarea, la fel, este foarte simpla si intuitiva.

In concluzie, TP-LINK Archer MR200 este un router 4G versatil capabil sa ne livreze retele Wi-Fi stabile si puternice in acelasi timp. Acesta poate fi utilizat deopotriva acasa sau la birou. Se impaca de minune cu pachetele de abonamente existente in oferta RCS-RDS, dar si de la alti operatori ce activeaza pe piata romaneasca de telecom.

Ca aspecte CONTRA, am puncta faptul ca a fost prevazut cu un design clasic si cu antene externe ce-i stirbesc factorul estetic per total. Ca in cazul multor alte routere de pe piata, vitezele promise pe hartie nu sunt unele si aceleasi cu cele din realitate.

Lista magazinelor unde gasesti acest produs.

Verifica pretul si alege cea mai buna oferta!
6.7 Total Score
TP-LINK Archer MR200

TP-LINK Archer MR200 este un router stabil capabil sa ne livreze retele Wi-Fi puternice Dual-Band si 4G in acelasi timp.

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
8.5
Evaluare articol: 3.33 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0