Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre C40-30 All-In-One

Evaluare articol: 4 (2 evaluari)

Lenovo IdeaCentre C40-30 este un sistem desktop PC All-In-One care vine in ajutorul utilizatorilor ce nu au la dispozitie un spatiu foarte mare in birou (sau apartament), insa tin neaparat sa mentina vie amintirea unui calculator clasic, fara a mai fi legati de unitatea centrala de dimensiuni considerabile.

Lenovo IdeaCentre C40-30 nu se ridica la nivelul pretentiilor pe care le poate avea un impatimit de calculatoare in ceea ce priveste design-ul si specificatiile cu care a fost prevazut. Pe de alta parte, poate fi o solutie atractiva pentru familiile care cauta in permanenta sa economiseasca spatiu in propria locuinta. Asadar, un calculator capabil sa faca fata nevoilor unui elev care doreste sa isi faca temele pe el si sa se joace in timpul liber.

Lenovo IdeaCentre C40-30 vine la pachet cu urmatorul set de componente hardware: ecran LCD (rezolutie Full HD) de 21.5″, procesor dual-core tactat la 2 Ghz, 4GB memorie RAM (tip DDR3) si capacitate totala de stocare de 1TB.

Acest all-in-one cantareste 5.5 kg si se prezinta in fata noastra cu un design specific modelelor low-end. Sasiul de culoare neagra este construit din plastic si colecteaza cu usurinta praf si amprente. Partea frontala a sistemului propus de Lenovo este „curata”, constand intr-un display de 21.5″ si difuzorul amplasat in partea inferioara. Suportul monitorului in forma „V” asigura fermitatea de care are nevoie un astfel de calculator atunci cand instalat pe birou.

Un capitol la care exceleaza Lenovo IdeaCentre C40-30 este cu siguranta conectivitatea, reprezentata prin intermediul celor 3 porturi USB 2.0 existente, 2 porturi USB 3.0, iesire HDMI, microfon, card reader si iesire audio. Modelul recenzat a fost dotat si cu un DVD-Writer, unitate optica din ce in ce mai putin folosita odata cu aparitia stick-urilor de memorie de dimensiuni foarte mari. Toti acesti conectori sunt amplasati in partea din spate.

Cu ajutorul portului HDMI puteti conecta acest sistem all-in-one la un al doilea monitor. De asemenea, portul HDMI devine util si atunci cand aveti prin casa o consola de jocuri sau alte dispozitive electronice compatibil.

Lenovo IdeaCentre C40-30 se remarca in mod pozitiv fata de modelele all-in-one de buget lansate anul trecut. Daca Lenovo C260 Touch dispunea de un display de rezolutie 1600×900 pixeli, all-in-one-ul de fata a fost echipat cu un ecran Full HD ce il recomanda pentru vizionarea de filme, videoclipuri si continut media de cea mai buna calitate.

Lenovo IdeaCentre C40-30 vine insotit de mouse si tastatura, fiind recomandat inclusiv pentru conferintele video datorita camerei web de calitate HD.

Lenovo IdeaCentre C40-30 All-In-One
Lenovo IdeaCentre C40-30 All-In-One
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0