Heber AUTOJS80 – O Putere Uimitoare intr-un Dispozitiv Compact

Evaluare articol: Acorda primul o nota!

Daca esti in cautarea unui hidrofor de mare putere pentru a-ti satisface nevoile de apa, atunci Hidroforul Heber AUTOJS80 este alegerea perfecta pentru tine. Cu o putere impresionanta de 1000W si un debit de 50 de litri pe minut, acest hidrofor iti va oferi o alimentare constanta si fiabila cu apa in orice moment. Indiferent daca ai nevoie de apa pentru uz casnic sau pentru activitati in gradina, Hidroforul Heber® este partenerul de incredere de care ai nevoie.

Puterea si performanta hidroforului Heber AUTOJS80

Hidroforul Heber AUTOJS80 este echipat cu o pompa robusta confectionata din fonta si inox, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta in fata uzurii zilnice. Pompa are o presiune de lucru cuprinsa intre 1.5 si 2.9 bar, putand functiona la presiunea maxima de 5 bar. Turbina din inox asigura un debit maxim de 3000 de litri pe ora, ceea ce inseamna ca nu vei fi niciodata lipsit de apa in situatii de mare consum.

Hidroforul Heber vine echipat cu un vas de expansiune de 24 de litri, care isi indeplineste rolul de a mentine presiunea constanta in sistem. Acest vas de expansiune este prevazut cu o membrana EPDM, ceea ce asigura o durata de viata indelungata si o rezistenta sporita in fata presiunii.

pompa Heber AUTOJS80

Utilizare in casa si gradina

Unul dintre punctele forte ale Hidroforului Heber este versatilitatea sa. Poti utiliza acest hidrofor pentru aprovizionarea cu apa a locuintei tale, precum si pentru diverse activitati casnice, cum ar fi spalarea vaselor, utilizarea toaletelor sau a masinii de spalat. De asemenea, este un ajutor de nadejde in gradina, asigurand o udare eficienta si rapida a plantelor.

Presiune constanta si debit maxim

Pentru a te bucura de performanta optima a Hidroforului Heber AUTOJS80 si pentru a-l proteja de impuritati, recomandam instalarea unui filtru de particule si impuritati pe coloana de alimentare din sursa de apa. Acest filtru va asigura ca apa utilizata nu contine particule care ar putea afecta functionarea hidroforului si va prelungi durata de viata a dispozitivului.

Concluzie

Hidroforul Heber AUTOJS80 este un dispozitiv puternic si fiabil, care iti va satisface nevoile de apa intr-un mod eficient si usor de utilizat. Cu o pompa din fonta si inox, un vas de expansiune de 24 de litri si un debit de 50 de litri pe minut, acest hidrofor este partenerul de incredere in orice situatie. Indiferent ca ai nevoie de apa pentru uz casnic sau pentru gradinarit, Hidroforul Heber® AUTOJS80 te va ajuta sa ai intotdeauna apa la dispozitie. Asigura-te ca instalezi un filtru de particule pentru a proteja hidroforul de impuritati si vei beneficia de performanta maxima si durabilitate pe termen lung.

Hidrofor Heber AUTOJS80 Pareri

Intrebari si raspunsuri

Ce putere are Hidroforul Heber AUTOJS80?

Hidroforul Heber AUTOJS80 are o putere de 1000W, asigurand un flux constant de apa.

Ce debit maxim poate oferi Hidroforul Heber AUTOJS80?

Hidroforul Heber AUTOJS80 poate furniza un debit maxim de 50 de litri pe minut, asigurand o alimentare eficienta cu apa.

Ce inaltime de refulare poate atinge Hidroforul Heber AUTOJS80?

Hidroforul Heber AUTOJS80 poate atinge o inaltime de refulare de pana la 40 de metri, asigurand o presiune adecvata a apei in diverse aplicatii.

Ce adancime de absortie poate avea Hidroforul Heber AUTOJS80?

Hidroforul Heber AUTOJS80 poate absorbi apa de la o adancime de pana la 9 metri, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in diferite surse de apa.

Ce materiale sunt utilizate in constructia Hidroforului Heber AUTOJS80?

Hidroforul Heber AUTOJS80 este fabricat utilizand o combinatie de otel, inox si fonta, asigurand durabilitate si rezistenta in utilizare.

Cum pot utiliza Hidroforul Heber AUTOJS80?

Hidroforul Heber AUTOJS80 poate fi utilizat in diverse aplicatii, precum alimentarea cu apa in locuinte rezidentiale sau comerciale, utilizarea in activitati casnice si udarea gradinilor.

Citeste si:

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0