Arctic APL81222XLW3 – Masina de spalat rufe Slim 8 kg, usa XL

Evaluare articol: 4.38 (2 evaluari)

Timpul este din ce in ce mai pretios pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care aparatura din casa trebuie sa fie din ce in ce mai eficienta si mai rapida. O masina de spalat rufe, spre exemplu, trebuie sa spele fara probleme orice tip de tesatura, sa aiba o multime de programe si sa fie sigura si robusta. Daca esti in cautarea unui astfel de produs, Arctic APL81222XLW3 este o masina de spalat ce poate sa fie luata in calcul.

Aparent, este un produs simplu, iar acest lucru este conturat de aspectul sau cat se poate de clasic. Privita in detaliu insa, masina este foarte atractiva.

Asa cum am precizat, din punct de vedere estetic Arctic APL81222XLW3 nu iese foarte mult in evidenta. Este alba, cu mici insertii de gri in zona cuvei si cu un afisaj electronic nu foarte mare. Ceea ce este cu adevarat atractiv insa, este modul in care este construita aceasta masina de spalat rufe.

Arctic APL81222XLW3 Masina de spalat rufe Slim 8 kg usa XL

Arctic APL81222XLW3

Cu ce iese in evidenta Arctic APL81222XLW3?

Exista mai multe astfel de tehnologii care transforma fiecare sesiune de spalare intr-una cu adevarat placuta, economica si eficienta:

  • Sistemul electronic de ajustare a cantitatii de apa. Este un sistem care are drept scop consumul redus de energie si de apa. Datorita lui, in functie de cantitatea rufelor spalate, consumul este minim iar rezultatele sunt cele mai bune.
  • Clasa de eficienta A+++. Cei de la Arctic au gandit acest produs cu economia in minte. Tocmai de aceea, tot ceea ce face are un consum redus de energie. Acest lucru claseaza masina de spalat in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna facturi extrem de mici la sfarsitul fiecarei luni.
  • Turatie variabila. In functie de tipul de spalare pe care il doresti, stoarcerea se face la o turatie ce variaza intre 400 si 1200 de rotatii pe minut. In felul acesta iti poti proteja toate hainele, indiferent de tipul de tesatura.
Arctic APL81222XLW3 consum

Arctic APL81222XLW3

  • Capacitate mare de incarcare. Arctic APL81222XLW3 este o masina de spalat rufe destinata familiilor mari. Are o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce inseamna ca poti spala o data la cateva zile si poti economisi foarte mult. Evident, daca iti doresti mai multe spalari poti sa incarci masina doar pe jumatate iar aceasta isi va optimiza consumul.
  • Unghi mare de deschidere al cuvei. Unghiul de deschidere este de 170 de grade, in asa fel incat incarcarea sa se faca extrem de repede.
  • Sistem electornic prin care este controlat balansul. Pentru a reduce zgomotul si vibratiile, Arctic APL81222XLW3 este dotata cu un sistem electronic de control al balansului. In felul acesta poti spala oricand, fara teama de a deranja pe cineva.
Arctic APL81222XLW3

Dimensiuni Arctic APL81222XLW3

Sunt mult mai multe elemente care merita amintite atunci cand este vorba despre aceasta masina de spalat, cum ar fi designul S-Shape, tehnologia Eco Heater sau senzorii smart inclusi de Arctic pentru o eficienta cat mai mare. Ceea ce este cert este faptul ca Arctic APL81222XLW3 este o masina de spalat rufe echilibrata, care poate sa reziste multi ani, chiar si cu o functionare frecventa si care nu necesita o investitie foarte mare.

8.8 Total Score
Arctic APL81222XLW3

Masina de spalat rufe slim, silentioasa si eficienta, usor de folosit cu un consum mic.

Calitate / Pret
9
Performanta
7.5
Design
8
Evaluare articol: 4.38 (2 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0