Beko GN163130ZGB – Side by Side negru cu compresor inverter

Evaluare articol: 4.5 (1 evaluare)

Viitorul suna excelent atunci cand ne referim la tehnologie si la produsele pe care le folosim in casa si in afara ei. Bucataria ofera si ea o parte din acest viitor, prin electrocasnice impresionante cum este acest Beko GN163130ZGB.

Fiecare detaliu al frigiderului Side by Side de la Beko este gandit in asa fel incat sa impresioneze si sa atraga. Este negru si simplu, creaza impresia unui produs extrem de compact si este dotat cu tehnologii ultra moderne.

Dat fiind spatiul pe care il ofera si numeroasele dotari, solicita o investitie destul de mica.

Beko GN163130ZGB
Beko GN163130ZGB

Prin ce atrage Side by Side Beko GN163130ZGB?

In primul rand, atrage prin aspect. Putem spune, fara doar si poate, ca este un frigider care arata bine, chiar excelent. Cei care l-au construit au avut inspiratia de a-l face negru, ceea ce ii da un plus de eleganta. Micile insertii de culoare, cum ar fi sigla sau anumite parti ale manerului, sporesc efectul futurist si placut.

In ceea ce priveste tehnologiile si dotarile, Beko GN163130ZGB impresioneaza prin urmatoarele lucruri:

 • Dispune de un compartiment pentru legume Everfresh+. Acesta pastreaza fructele si legumele proaspete pentru o perioada de pana la 30 de zile. Acest lucru este posibil prin reglarea nivelului de umiditate din interior, dar si printr-un design gandit special pentru acest lucru.
 • Dispune de o lumina care protejeaza alimentele. Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza ceea ce creste durata de viata a tuturor fructelor si legumelor cu pana la 30% mai mult decat in cazul frigiderelor clasice.
 • Tehnologia Neo Frost. Este o tehnologie care combina functia No Frost cu Active Dual Cooling. Sunt asigurate, in felul acesta, conditii de conservare excelente si o racire extrem de rapida si de atractiva. Datorita acestei tehnologii vei putea sa eviti amestecarea mirosurilor din frigider si sa te bucuri de o distribuire uniforma a umiditatii.
 • Compartiment cu temperatura de zero grade. Beko GN163130ZGB este unul dintre putinele frigidere care ofera un compartiment cu temperatura exacta de zero grade Celisus. Acest compartiment este ideal pentru carnuri si pentru orice alt aliment perisabil.
 • Gandit impotriva bacteriilor. Cei de la Beko s-au gandit la sanatatea utilizatorilor si au conturat tehnologii cat se poate de eficiente impotriva bacteriilor. Ion Guard, spre exemplu, neutralizeaza bacteriile si microorganismele prin intermediul ionilor.
Beko GN163130ZGB
Consum Beko GN163130ZGB

Alte detalii

Sunt foarte multe lucruri care merita mentionate atunci cand vine vorba despre acest frigider. Este un produs ce poate sa fie controlat cu usurinta prin intermediul touch controlului si are un volum impresionant: 573 de litri. Volumul este impartit in 368 de litri pentru frigider si 190 de litri pentru congelator, suficient pentru o familie numeroasa.

Beko GN163130ZGB dispune de o compartimentare inteligenta si de o capacitate uriasa de congelare : 13 kg in 24 de ore. Practic, capacitatea de congelare este mai mare decat cea oferita de multe alte frigidere.

In cazul in care se opreste curentul, acest frigider poate sa reziste 21 de ore, pastrand proprietatile alimentelor intacte. Mai merita mentionat si faptul ca este un frigider nezgomotos, cu un nivel de zgomot de doar 43 de decibeli.

9 Total Score
Beko GN163130ZGB

Un frigider Side by Side cu un pret foarte bun luand in considerare performantele si functiile sale deosebite.

Calitate / Pret
9
Performanta
8.5
Design
9
Evaluare articol: 4.5 (1 evaluare)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0