Beko WRE6632ZSBS – Masina de spalat rufe Slim 6 kg Clasa A+++

Evaluare articol: 4 (5 evaluari)

Vrei o masina de spalat rufe incapatoare, eficienta si inedita din punct de vedere al aspectului? Beko WRE6632ZSBS are capacitatea de a raspunde prezent la toate dintre aceste cerinte si de a atrage printr-o multime de tehnologii moderne.

Masina de spalat construita de catre cei de la Beko este, in primul rand, o masina gandita pentru cei cu buget mic si mediu. Cu toate astea, reuseste sa inglobeze o serie de tehnologii moderne, sa fie gandita foarte bine din punct de vedere estetic si sa fie incapatoare.

O data achizitionata, va fi un element estetic excelent in baie sau in bucatarie, gratie culorii argintii si a finisajelor de foarte buna calitate. Nu estetica este cea care convinge, insa, ci modul in care Beko WRE6632ZSBS functioneaza.

Beko WRE6632ZSBS

Programe si consum Beko WRE6632ZSBS

Care sunt functiile si dotarile cu care Beko WRE6632ZSBS atrage?

 • 15 programe speciale. Programul Down Wear, destinat gecilor de iarna si pilotelor, programul Lingerie sau programul Sports fac din orice spalare una sigura si eficienta pentru orice tip de tesatura. Evident, exista o multime de alte programe care cresc in mod considerabil eficienta.
 • Tehnologia Optisense. Este o tehnologie care optimizeaza foarte bine consumul de apa si de energie, in asa fel incat fiecare spalare sa fie eficienta si economica. Beko WRE6632ZSBS dispune de 4 senzori speciali, dintre care 3 sunt destinati ingrijirii hainelor iar cel de-al 4-lea este destinat ingrijirii masinii de spalat.
 • Sistemul Aquafusion. Este unul dintre sistemele cu care cei de la Beko se lauda pentru eficienta de care da dovada. Cu ajutorul sau se poate economisi apa, energie si pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an.
 • Un sistem performant de stoarcere si evacuare. Programul de stoarcere asigura o evacuare completa a apei din cuva, ceea ce grabeste foarte mult timpul de uscare a hainelor.
 • Un program extrem de rapid. Pentur cei care se grabesc si au nevoie de haine curate, exista un program care dureaza doar 14 minute. Practic, daca ai doar 2 kg de haine de spalat le vei putea avea imaculate in cel mai scurt timp posibil.
 • Clasa de eficienta energetica A+++. Merita mentionat si faptul ca Beko WRE6632ZSBS este o masina de spalat rufe cat se poate de economica. Datorita consumului sau de energie este introdusa in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna economii substantiale an de an.
Beko WRE6632ZSBS

Beko WRE6632ZSBS

Date tehnice

Inainte de a achizitiona aceasta masina de spalat trebuie sa stii ca este ceva mai mica, din punct de vedere al dimensiunilor, decat o masina standard. Latimea sa este de 60 de centimetri iar inaltimea de 84 de centimetri. In ciuda acestui fapt, capacitatea de incarcare este foarte mare, ajungand la 6 kg.

Printre detaliile care mai merita mentionate se numara si faptul ca are o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut si ca este perfecta pentru o familie de 3 membri. Panoul digital de comanda face utilizarea masinii sa fie extrem de simpla.

8 Total Score
Beko WRE6632ZSBS

Masina de spalat rufe slim silentioasa si eficienta, usor de folosit cu un consum mic.

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Design
7.5
Evaluare articol: 4 (5 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0