Daewoo DSB-F1245ELH-VK – Aer conditionat Inverter cu kit instalare inclus

Evaluare articol: 4.2 (2 evaluari)

Aparatul de aer conditionat este visul oricarei persoane pe parcursul anotimpului canicular. Apartamentele devin insuportabile cand temperaturile de afara depasesc 40 grade Celsius. Un aparat bun si care sa si consume putin pare un deziderat greu de indeplinit. Totusi, exista cateva modele pe piata care sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cerinte. Printre ele se numara aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK cu Inverter. Este un produs accesibil, potrivit atat pentru incalzire cat si pentru racire si cu cateva functii speciale pe care le vom discuta in acest articol.

Aspect clasic dar la dimensiuni reduse

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK cu Inverter are o unitate interna destul de mica incat sa nu necesite mult spatiu. Poate fi amplasat intr-o camera de pana la 25 mp avand o capacitate de 12000 BTU. Orice camera mai mare de atat va fi mult peste puterile de racire ale aparatului in cauza iar performantele acestuia nu vor putea fi resimtite la maximum.

Display-ul se afla in partea dreapta a aparatului fiind incadradat intr-un chenar negru. Este de tip LED si va afisa temperatura la care a fost setat impreuna cu celelalte functii pe care le ai activate precum ventilatie, racire, timer etc. Afisajul este suficient de mare incat sa fie usor de citit.

Functiile de climatizare

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK cu Inverter are 4 functii principale. El poate fi folosit pentru a incalzi o camera sau pentru a o raci. De asemenea, poate fi folosit pentru functia de ventilatie sau cea de dezumidificare. Puteti activa mai multe functii deodata daca considerati ca este necesar.

Functia de racire este motivul principal pentru care consumatorii achizitioneaza acest produs. Temperatura minima de operare pentru racire este de -10 grade si cea maxima de +46 grade Celsius. Eficienta energetica este cea mai buna existenta pe piata. Acest aparat se incadreaza in categoria de A++ a claselor energetice, aceasta clasa fiind si cea mai economa.

Consum Daewoo DSB-F1245ELH-VK

Functia de incalzire poate deveni utila primavara sau toamna cand nu este suficient de frig pentru a putea da drumul la centrala termica. Poate aveti nevoie doar de ridicarea temperaturii ambientale cu un grad sau doua pentru a va simti confortabil. In acest caz, aerul conditionat poate fi folosit pentru a incalzi camera in care se afla. Aparatul functioneaza pentru incalzire atunci cand temperatura ambientala este intre -15 si +24 grade Celsius. Clasa de eficienta energetica pentru incalzire este A+.

Dezumidificarea apartamentului este esentiala daca umezeala isi face simtita prezenta. In lupta contra mucegaiurilor sau atunci cand doriti sa uscati rufele in apartament aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH cu Inverter va poate deveni cel mai bun prieten. Poate dezumidifica pana la 1L pe ora.

Daewoo DSB-F1245ELH-VK cu Inverter incorporat

Inverterul are functia de a raci camera treptat si apoi de a mentine temperatura dorita. Aparatele de aer conditionat care au inverter incorporat consuma mult mai putina energie electrica deoarece ele reanalizeaza temperatura ambientala la un interval de timp si pornesc cand observa o diferenta cat de mica. Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK cu Inverter va va ajuta sa economisiti din consumul energetic datorita acestei tehnologii incorporate.

Daewoo DSB-F1245ELH-VK
Daewoo DSB-F1245ELH-VK

Functia I feel

O alta tehnologie moderna incorporata in aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1245ELH-VK cu Inverter este functia de I feel. Practic, telecomanda cu care controlati aparatul are la un capat un senzor. Acel senzor este capabil sa inregistreze temperatura din jurul lui si sa transmita informatia catre unitatea aparatului. Astfel, unitatea are un feedback constant si isi poate ajusta modul de functionare astfel incat sa atinga temperatura setata de dumneavoastra.

Alte functii speciale

Acest aparat de aer conditionat are capacitatea de a se autodiagnostica. Va afisa un cod de eroare specific fiecarei probleme pe care o intalneste. Pe langa asta, el se poate reporni singur atunci cand are loc o pana de curent.

Sleep mode este un alt mod prin care va puteti bucura de aer conditionat. Aparatul functioneaza scazand temperatura gradual astfel incat sa nu va deranjeze. Nivelul de zgomot produs este minim si puteti dormi linistit.

Caracteristici generale

Aparatul este potrivit incaperilor de pana la 25 mp avand capacitate de 12000 BTU. Are o unitate interna (10kg) si una externa (31kg) ambele de culoare alba. Poate fi operat prin intermediul unei telecomenzi si are un filtru antibacterian. Kit-ul de instalare este inclus.

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

1 Comentariu
  1. Am instalat aer conditionat daewoo dsb f1245elh vk. Indiferent de temperatura setata instalatia functioneaza continu pe functia de racire. Cum trebuie sa procedez pentru a programa unitatea sa raceasca pana la o temperatura dorita?

    Lasa un comentariu

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Review Blog
    Logo
    Compare items
    • Total (0)
    Compare
    0