Electrolux EN6086JOX – Side by Side No Frost, Inox antiamprenta

Evaluare articol: 3.2 (5 evaluari)

Acest frigider Side by Side Electrolux EN6086JOX este Wow din extrem de multe puncte de vedere. In primul rand, arata impresionant: este mare, argintiu, cu o multime de detalii futuriste, cu 3 usi (2 pentru frigider si una pentru congelator) si cu un dispenser pentru apa care te scuteste de a deschide usa ori de cate ori ai nevoie de apa rece.

Volumul urias iti permite depozitarea unor cantitati impresionante de mancare, insa pana sa ajungem la volum, merita sa amintim de o multime de alte functii interesante care contureaza acest produs.

side by side Electrolux EN6086JOX
Electrolux EN6086JOX

Cu ce iese in evidenta Electrolux EN6086JOX?

  • Dispune de un sertar care ofera control total. Este un spatiu din frigider unde poti sa controlezi cu exactitate temperatura. Poti alege o temperatura de 0, 3 sau 5 grade Celsius, care sa mentina carnea proaspata sau alte alimente proaspete, cu proprietati cat mai hranitoare. Cu siguranta, este o inovatie Electrolux care are capacitatea de a pastra gustul, textura si prospetimea alimentelor.
  • Dispune de lumina LED pentru o vizibilitate cat mai mare. Aceasta lumina iti permite sa ai un control cat mai bun asupra a tot ceea ce se gaseste in frigider si de asemenea, ajuta alimentele sa isi pastreze proprietatile.
  • Ofera un control facil. Electrolux EN6086JOX este un frigider futurist. Gratie ecranului LCD, poti oferi comenzi foarte clare, care sa ajusteze toate detaliile in functie de necesitatile pe care le ai.
  • Curatenia, cuvant de ordine pentru acest frigider. Exista mai multe elemente care pastreaza curatenia, incepand cu tehnologiile folosite impotriva bacteriilor si terminand cu stratul antiamprenta, care mentine usile cat se poate de curate.
  • Tehnologia No Frost. Este prezenta si la alte frigidere si cu siguranta este o tehnologie comuna, in ultima vreme. Merita amintita insa, pentru ca te scuteste de foarte mult timp si efort pierdute.
Dimensiuni side by side Electrolux EN6086JOX
Dimensiuni Electrolux EN6086JOX

Alte detalii

Sunt extrem de multe detalii care contureaza acest frigider Side by Side si care il fac una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Am amintit de faptul ca volumul este unul urias si insistam pe acest luru: volumul total este de 536 de litri, impartiti in 417 litri pentru frigider si 119 litri pentru congelator.

Electrolux EN6086JOX in ciuda marimii, este un produs extrem de eficient din punct de vedere energetic. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca foloseste cu pana la 25% mai putina energie decat un frigider in clasa A. Consumul de 410 kWh/an nu ar trebui sa te sperie, in conditiile in care este un frigider mare.

Este, intr-adevar, un frigider costisitor, insa trecand peste acest neajuns, este o solutie care isi merita banii. Daca ai suficient spatiu in bucatarie, isi poate gasi cu usurinta locul si poate deservi cu succes intreaga familie, indiferent de numarul de membri pe care il are. Dintre toate frigiderele de pe piata, Electrolux EN6086JOX este cu siguranta o pata de culoare si ceva inedit.

6.4 Total Score
Side by Side Electrolux EN6086JOX

Un produs de top si o achizitie excelenta in casa oricarui comparator chiar daca bugetul pe care il solicita nu este dintre cele mai mici.

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
9.5
Evaluare articol: 3.2 (5 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0