Reduceri

LG GTB583SHHM – Frigider cu doua usi No Frost, compresor inverter

  • LG GTB583SHHM – Frigider cu doua usi No Frost, compresor inverter
  • LG GTB583SHHM – Frigider cu doua usi No Frost, compresor inverter

Daca iti doresti o combinatie reusita intre frigiderul clasic si cel futurist, LG GTB583SHHM  este o solutie optima pentru tine. Cei care l-au construit au optat pentru clasicul alb, care poate inlocui cu succes vechiul frigider, insa au introdus elemente futuriste, foarte atractive, cum ar fi afisajul LED sau manerul incorporat care pur si simplu are un impact vizual extrem de puternic.

Frigiderul LG GTB583SHHM  arata foarte bine si te va cuceri inca de la prima vedere, insa pentru a putea sa isi gaseasca locul in bucataria ta, trebuie sa fie si foarte bine dotat. Din fericire, este.

LG GTB583SHHM

LG GTB583SHHM

Cu ce iese in evidenta LG GTB583SHHM?

Numele producatorului creaza anumite asteptari, pe care frigiderul le multumeste pe deplin. Tehnologii superioare, volum mare si consum mic de energie, toate pot fi gasite la LG GTB583SHHM.

  • Clasa de eficienta energetica A++. Consumul de energie este extrem de important, ceea ce a obligat inginerii LG sa gandeasca un frigider cat mai bine optimizat. Astfel, consumul anual al acestui frigider este de doar 279 kWh, ceea ce este o valoare cat se poate de atractiva, mai ales pentru volumul mare pe care il ofera. Aceste valori integreaza produsul in clasa de eficienta energetica A++.
  • Control al umiditatii. Acest frigider poate sa controleze cu usurinta umiditatea din interior, oferind o multime de avantaje: lipsa ghetii si pastrarea alimentelor proaspete pentru o perioada mult mai mare de timp.
  • Smart Diagnosis. Este unul dintre frigiderele care, atunci cand apare o problema, poate sa se diagnosticheze singur. Astfel, sunt eliminate probleme cum ar fi service-ul sau timpul pierdut in acest sens.
  • Protectie pentru copii. LG GTB583SHHM  este foarte prietenos cu familiile numeroase. Pe langa faptul ca este foarte incapator, reuseste sa se dovedeasca foarte sigur pentru cei mici. O multime de detalii sunt gandite in asa fel incat sa ii protejeze si sa le ofere o viata cat se poate de confortabila.
LG GTB583SHHM

Frigider LG GTB583SHHM

Alte detalii

Fiecare detaliu conteaza, incepand cu modul de compartimentare si terminand cu materialele din care sunt realizate rafturile. Frigiderul dezvaluie 4 rafturi din sticla de cea mai buna calitate, in timp ce in congelator vei gasi doua compartimente si o tava pentru gheata. Evident, din frigider nu lipsesc compartimentul de legume sau diversele rafturi pentru oua si bauturi.

Toate rafturile si accesoriile compartimenteaza un volum de 295 de litri in frigider si de 115 litri in congelator. Poate ca nu este cel mai mare volum pe care il poti gasi, insa este suficient de mare pentru o familie medie si chiar mare.

Mai merita amintit ca LG GTB583SHHM  nu este un frigider zgomotos, oferind un confort psihic destul de mare, dar si ca dispune de o deschidere standard, in partea dreapta.

Daca te raportezi la costuri, acest frigider face parte din clasa medie de pret, insa merita fiecare banut investit, in conditiile in care pe termen lung poate sa genereze economii substantiale si poate sa evite eventuale defectiuni care in mod normal duc la pierdere de bani.

LG GTB583SHHM

LG GTB583SHHM

LG GTB583SHHM – Frigider cu doua usi No Frost, compresor inverter
Vezi reducerile de azi, 22 Martie 2018 si alege cea mai buna oferta!

8.5 Scor total
LG GTB583SHHM

Un produs de top si o achizitie excelenta in casa oricarui comparator fara a consuma prea mult curent electric.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
8
Voteaza acest produs: 4.9 (1 voturi)

Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta!

Lasa un comentariu