LG Standard Plus P09EN – Aer conditionat cu afisare consum energie

Evaluare articol: 3.78 (2 evaluari)

Un aparat de aer conditionat face atmosfera multa mai placuta pe parcursul zilelor calduroase. Nu toata lumea insa poate suporta fluxul de aer care vine intre el de la unitatea interna. Pentru a spori confortul oamenilor din casa in care este instalat, aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P09EN are tot felul de noi tehnologii instalate. Fiind potrivit pentru incaperi de pana in 25 mp, acest produs este unul dintre cele mai inovatoare de pe piata la ora actuala. In continuare vom detalia ceea ce il face atat de diferit de restul produselor din aceeasi gama.

Aspect deosebit cu afisaj ascuns

Chiar daca este alb si se monteaza pe perete ca orice alt aparat de aer conditionat rezidential are insa o mica diferenta. Afisajul este electronic si este situat in coltul din drepta. Temperatura selectata este indicata printr-o lumina alba fiind usor de citit de aproape dar fara a deranja vizual de la distanta. Acest plus de modernitate il face sa arate deosebit.

Tipuri de climatizare

LG Standard Plus P09EN poate raci sau incalzi aerul din camera in care este amplasat. Mai are si functia de ventilatie si dezumidificare. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti apela la oricare dintre aceste functii pe care le aveti disponibile. Temperatura minima de operare pentru racire este de -1 grade Celsius iar cea maxima de 18 grade. Temperatura minima de operare pentru incalzire este de -10 grade si cea maxima de +48 grade Celsius.

Exista 6 trepte pentru ventilatie care recircula aerul din camera in care se afla cu o viteza foarte mare incat sa il raceasca. Dezumudificarea poate indeparta pana la 1,1 l/ora fiind foarte folositoare cand umiditatea este neplacut de ridicata sau pentru a scapa de mucegaiuri.

LG Standard Plus P09EN
LG Standard Plus P09EN

Tehnologia Smart Inverter

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P09EN are tehnologia Smart Inverter incorporata. Aceasta va ajuta sa economisiti din consumul de curent electric oferind o performanta deosebita si silentioasa in acelasi timp. Acest produs consuma cu pana la 60% mai putina energie electrica in comparatie cu cele care nu au inverter. Compresorul este atat de eficient si rezistent incat producatorii ofera garantie pe 10 ani pentru acesta.

Racirea are loc rapid iar fluxul de aer este impins catre distante mari fata de aparat. Acelasi lucru este valabil si pentru incalzire. Consumul energetic pentru racire a fost clasat drept A++ iar pentru incalzire A+. Aceste clase de eficienta energetica reflecta prezenta tehnologiei Smart Inverter.

In plus, tehnologia de motor BDLC impreuna cu inclinatia ventilatorului fac ca performantele aparatului de aer conditionat sa fie realizate la un nivel de zgomot redus. La treapta minima, aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P09EN genereaza numai 19 dB. Probabil acest nivel este cel mai mic existent pe piata la ora actuala. Pana si un bebelus poate dormi linistit fara a fi deranjat de functionarea aerului conditionat.

Controlul energiei active

Pe telecomanda aparatului aveti un buton pentru controlul energiei electrice folosite. Practic, in functie de numarul de persoane prezente in camera si de necesitatile dumneavoastra puteti reduce manual consumul de energie prin folosirea acestui buton.

Comfort Air

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P09EN mai are o specificatie pe care rar o gasiti inclusa in panelul de control. Pe telecomanda exista butonul Comfort Air. Aparatul are presetata o pozitie a palelelor astfel incat fluxul de aer suflat sa nu se indrepte direct catre oamenii prezenti in incapere. Aerul este directionat inspre tavan sau inspre podea. Prin activarea acestui buton, palele se duc in pozitia presetata iar nimeni din incapere nu va fi simti ca aerul rece este directionat inspre el.

Caracteristici generale LG Standard Plus P09EN

Unitatea interna are un debit de aer de 690 m cubi pe ora avand o lungime de 837 mm, o latime de 308 mm si o inaltime de 189 mm. Greutatea ei este de 8,7 kg. Unitatea externa aer un debit de aer de 1620 m cubi pe ora avand o lungime de 717 mm, o latime de 483 mm si o inaltime de 230 mm. Cantareste 28 kg si face un zgomot de 49 dB. Printre functiile speciale se numara curatarea automata astfel incat pe schimbatorul de caldura nu se multiplica bacteriile. Filtrul dublu anti-praf si anti-bacterian este ideal pentru cei alergici.

LG Standard Plus P09EN
LG Standard Plus P09EN

In concluzie, LG P09EN ofera foarte multe functii extra fata de unul obisnuit, raceste bine, consuma putin si este usor de folosit. Raportul calitate pret este extraordinar si nu veti regreta achizitionarea lui.

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0