Samsung RT25HAR4DS9/EO – Frigider silentios cu un design modern

Evaluare articol: 4.8 (1 evaluare)

Traim într-o lume puternic tehnologizata, in care fiecare aparat din casa noastra poate sa uimeasca printr-o oarecare inteligenta. In bucatarie, frigiderele, masinile de spalat sau aragazurile pot sa faca lucruri imposibill de crezut in urma cu doar 10-15 ani.

Din categoria frigiderelor moderne si impresionante face parte si Samsung RT25HAR4DS9/EO. Da, fiind construit de Samsung ne putem astepta la cateva functii deosebite.

Avem de a face cu un frigider mare, dotat cu o serie de tehnologii care te ajuta sa te alimentezi sanatos si foarte elegant.

Cum arata Samsung RT25HAR4DS9/EO?

Ne oprim atentia asupra designului, care este, intr-un singur cuvant, futurist. Samsung s-a axat pe simplitate si a hotarat sa construiasca acest frigider dintr-o singura culoare, peste tot: argintiu. Fara doar si poate, o data ce il vei instala in bucatarie vei da o cu totul si cu totul alta fata incaperii. Linii drepte, doar cateva insertii de culoare, acolo unde sunt cu adevarat necesare si finisaje perfecte. Cam acestea ar fi caracteristicile de design ale frigiderului. Partea cu adevarat interesanta vine odata ce incepem sa analizam dotarile tehnice.

Prin ce uimeste Samsung RT25HAR4DS9/EO?

Un prim aspect uimitor este faptul ca dispune de 10 ani de garantie din partea producatorului. Acest lucru inseamna, de regula, calitate. Descoperim si care sunt lucrurile ce ofera aceasta garantie extinsa:

  • Un compresor digital cu inverter. Spre deosebire de compresoarele traditionale, compresorul lui Samsung RT25HAR4DS9/EO functioneaza in continuu. Acesta are 7 viteze reglabile si nu se opreste, porneste, se opreste, porneste si asa mai departe. Ceea ce face este sa isi regleze puterea in functie de necesitati. Astfel, pe termen lung, uzura este mult mai mica, zgomotul este si el redus iar aportul la factura de energie nu este unul de luat in calcul.
  • Zona Moist Fresh. Samsung RT25HAR4DS9/EO este echipat cu un sertar special in care poti pune alimentele perisabile. Acestea isi pastreaza prospetimea mai mult timp, in conditiile in care este o zona etansa care impedica iesirea umiditatii atunci cand acesasta este scazuta si reuseste sa ventileze umiditatea in exces.
  • Easy slide. Nu este o functie impresionanta, ci doar practica. Vei putea cauta mult mai usor prin frigider in conditiile in care rafturile se gliseaza cu usurinta.
  • Big Guard. Pe timp de vara, aceasta dotare este mai mult decat bine venita. De asemenea, nu este impresionanta, ci doar practica, permitand stocarea unui numar mare de sticle si doze de bauturi.
  • Pachet racire. Congelatorul poate sa funtioneze pana la 8 ore chiar si atunci cand se ia curentul. Practic, Samsung RT25HAR4DS9 dispune de un pachet care mentine alimentele inghetate mult timp, fara sa existe riscul de topire sau deteriorare.

Detalii tehnice

Este de amintit faptul ca Samsung RT25HAR4DS9/EO nu este un frigider zgomotos, eliminand doar 42 de decibeli, dispune de un sistem de dezghetare automat si are nu mai putin de 5 suporturi pentru usa si 3 rafturi.

In ceea ce priveste consumul de energie, acesta este de doar 253 kWh/an, ducand frigiderul intr-o clasa de eficienta energetica A+.

Samsung RT25HAR4DS9/EO este, asadar, un frigider eficient si chiar daca nu este intocmai cel mai ieftin de pe piata, pe termen lung te ajuta sa faci economii substantiale.

Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO
Frigider Samsung RT25HAR4DS9/EO
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0