Samsung RT38K5530S9/EO, frigider cu doua usi ieftin si bun

In functie de necesitati poti transforma congelatorul in frigider sau il poti pune in mod standby, pentru a economisi energie pana in momentul in care ai nevoie de el.
9/10 (Expert Score)
Product is rated as #14 in category Electrocasnice mari
Evaluare articol: 4.34 (692 evaluari)

Care sunt elementele pe care trebuie sa le indeplineasca un frigider pentru a fi ieftin si bun? Cei mai multi dintre noi s-ar focusa pe urmatoarele puncte: sa raceasca repede, sa fie incapator si sa arate bine la un pret cat mai mic.

Sunt mult mai multe lucruri care conteaza, insa, iar cei de la Samsung le scot in evidenta prin acest frigider Samsung RT38K5530S9/EO. Elegant, mare si dotat cu o multime de functii interesante, Samsung RT38K5530S9/EO pare a fi frigiderul perfect.

Samsung RT38K5530S9EO

Aspectul lui Samsung RT38K5530S9/EO

Data fiind echipa uriasa de designeri pe care sud coreenii o au in spate, nu este de mirare ca acest frigider arata bine. Este simplu, cu linii elegante, cu colturi drepte si cu un aspect foarte placut de inox. O prima vedere iti ofera impresia unui obiect ce denota curatenia.

Samsung RT38K5530S9/EO se poate integra oriunde in bucatarie si este construit in asa fel incat sa aiba o eficienta foarte mare.

Frigider Samsung ieftin RT38K5530S9/EO

Tehnologii folosite de cei de la Samsung

Samsung inoveaza si descopera aproape zilnic tehnologii noi. In lumea frigiderelor, tehnologiile noi sunt mai rare, insa sunt foarte interesante. Analizand cu atentie acest frigider, am descoperit urmatoarele tehnologii:

 • Twin Cooling Plus. Este o tehnologie care creaza un mediu perfect pentru pastrarea alimentelor. Practic, umiditata din frigider este de 70%, fata de cea de 30 % aflata intr-un frigider normal.
 • Conversie rapida. In functie de necesitati, poti transforma congelatorul in frigider sau il poti pune in standby pana in momentul in care ai nevoie de el.
 • Racire ultra rapida. Daca ai nevoie de gheata, o poti obtine cu usurinta cu acest frigider.
 • Inverter digital. Gratie tehnologiei cu inverter digital, viteza compresorului este reglata automat in functie de cererea de racire pe care o ai. Samsung RT38K5530S9/EO poate sa functioneze pe nu mai putin de 7 niveluri si functioneaza intr-un mod silentios, cu o uzura minima in timp.
Frigidere Samsung RT38K5530S9EO pareri

Caracteristici generale ale frigiderului Samsung RT38K5530S9/EO

Samsung RT38K5530S9/EO, la fel ca multe alte frigidere de pe piata, incearca sa fie cat mai eficient din punct de vedere al organizarii spatiului si al economiei de energie electrica. Astfel, descoperim un frigider cu 2 usi, cu un volum total de 384 de litri, un numar de nu mai putin de 4 rafturi si 4 suporturi de usa si un compartiment pentru legume si fructe care tine orice vegetala proaspata pentru o perioada lunga de timp.

Consumul de energie al frigiderului construit de Samsung este destul de mic. Pe an, vei consuma doar 294 kWh, ceea ce inseamna facturi destul de mici.

Daca dezghetarea frigiderului ti se pare un adevarat chin, asa este, insa nu si atunci cand vine vorba despre Samsung RT38K5530S9/EO. Acesta are un sistem No-Frost, care elimina riscul de acumulare de gheata si iti permite sa cureti cu usurinta intregul frigider.

Vei putea sa congelezi pana la 6 kg de mancare in 24 de ore, te vei bucura de o iluminare interioara LED foarte placuta si in cazul in care se opreste curentul, vei putea sa iti pastrezi mancarea intacta timp de 13 ore.

Samsung RT38K5530S9/EO este, asadar, un frigider silentios si ieftin ce merita intreaga ta atentie.

Lista magazinelor unde gasesti Samsung RT38K5530S9/EOVerifica pretul si alege cea mai buna oferta!

8.7 Total Score
Samsung RT38K5530S9/EO

Poti transforma congelatorul in frigider sau il poti pune in standby pana in momentul in care ai nevoie de el.

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
9
Evaluare articol: 4.34 (692 evaluari)
Samsung RT38K5530S9/EO, frigider cu doua usi ieftin si bun
Samsung RT38K5530S9/EO, frigider cu doua usi ieftin si bun
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0