Toshiba Mirai RAS-13BKV-E – Aer conditionat silentios cu 3 ani garantie

Aparatele de aer conditionat Toshiba utilizeaza cea mai recenta tehnologie inverter pentru reduceri semnificative ale consumului de electricitate.
Evaluare articol: 4.65 (1 evaluare)

Toshiba este un nume care ofera incredere indiferent de produsul pe care il scoate pe piata. Este normal, asadar, ca aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E sa fie un aparat apreciat si sa ofere incredere clientilor si potentialilor clienti. Construit cu atentie si dotat cu o multime de functii interesante, are cu ce se lauda.

Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai 13000 BTU
Aer conditionat Toshiba

Aspect

Un prim lucru cu care se lauda este aspectul. Toshiba Mirai RAS-13BKV-E arata bine, fiind perfect pentru orice incapere. Simplitatea este cuvantul de ordine al acestui aparat, insa vorbim despre o simplitate perfecta, cu materiale de calitate si cu finisaje bine realizate. Este un aparat de aer conditionat alb, care se monteaza pe perete si nu ocupa spatiu util din incapere.

Aer conditionat Toshiba
RAS-13BKV-E RAS-13BAV-E
RAS-13BKV-E RAS-13BAV-E

Tehnologii interesante la Toshiba Mirai RAS-13BKV-E

Cei de la Toshiba s-au folosit de mai multe tehnolgii interesante pentru a putea genera o eficienta cat mai mare:

 • Tehnologia inverter. Este o tehnologie care foloseste un model nou de compresor, care duce la consumul redus de energie, la o functionare silentioasa si la o eficienta maxima. Cu ajutorul acestei tehnologii nici macar zgomotul neplacut de la pornire nu mai exista. Exista multe tari in care tehnologia inverter este obligatorie sau mai exact lipsa ei este interzisa.
 • Functia auto restart. In cazul unei caderi de tensiune, aparatul porneste singur auto setandu-se la valorile la care se afla inainte de cadere.
 • Functia Hi Power. Este o functie care asigura racirea sau incalzirea unei camere intr-un timp record. In felul acesta, poti obtine confortul termic de care ai nevoie fara a astepta foarte mult timp.
 • Modul ECO. Cei care iubesc natura si doresc sa o protejeze cat mai bine, se pot bucura de acest mod de functionare care duce la economii de energie si la o poluare mai mica.
 • Functia de dezumidificare. Nu in ultimul rand, amintim de functia de dezumidificare, care este deosebit de importanta, deoarece asigura o umiditate perfecta in orice incapere. Lipsa apei din aer sau prezenta sa in cantitati foarte mari poate duce la probleme serioase de sanatate, asadar, aceasta functie este mai mult decat bine venita.
Toshiba Mirai RAS-13BKV-E
Aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E

Caracteristici generale

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E poate sa fie folosit in incaperi de pana la 38 de metri patrati, in conditiile in care are o capacitate generala de 13000 BTU. Cu un compresor rotativ si un filtru de carbon activ, se ingrijeste foarte usor si consuma foarte putina energie electrica, motiv pentru care face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Confortul oferit nu este doar de ordine termica, ci si fonica. Nivelul de zgomot pentru unitatea interna este doar de 41 dB, ceea ce reprezinta o valoare foarte mica in comparatie cu zgomotul produs de alte dispozitive asemanatoare. Nici unitatea externa nu face zgomot prea mare, cei 50 de decibeli fiind putin probabil sa fie auziti.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este, fara doar si poate, un aparat modern si are marele avantaj de a fi optimizat bine din punct de vedere al costului. Astfel, nu va trebui sa investesti o avere pentru a te bucura de confortul termic de care ai nevoie. Mai multe pareri ale clientilor care deja au cumparat acest aparat puteti citi AICI.

Aparat de aer conditionat Toshiba Mirai 13000 BTU
Toshiba Mirai RAS-13BKV-E

Pret montaj aer conditionat Toshiba

montaj aer conditionat

Oferte servicii de instalare cu/fara KIT inclus, pentru aparatele de aer conditionat intre 9000 – 24000 BTU, durata de instalare intre 1-9 zile lucratoare. Garantie: 12 luni pentru instalare.

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E – Aer conditionat silentios cu 3 ani garantie
Toshiba Mirai RAS-13BKV-E – Aer conditionat silentios cu 3 ani garantie
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0