Star-Light Pro SIA-2638 – Cel mai ieftin si bun fier de calcat

Evaluare articol: 3.86 (7 evaluari)

Astazi va punem in legatura direct cu, probabil, cel mai ieftin si bun fier de calcat pe care il puteti gasi in oferta magazinului online eMag. Star-Light Pro SIA-2638, un electrocasnic lansat chiar sub umbrela brandului eMag – Star-Light, ce vine dotat cu functiile de baza pe care le putem gasi si in cadrul fiarelor mai pretentioase (si mai scumpe), fara a dispune insa de tehnologii inovatoare sau sisteme de ultima generatie.

Publicul tinta al acestui aparat electrocasnic este, fara doar si poate, utilizatorul obisnuit, care isi doreste de la fierul de calcat nici mai mult, nici mai putin decat sa calce eficient hainele. Reprezinta in acelasi timp o optiune foarte buna pentru cei care au un buget restrans.

Cum arata Star-Light Pro SIA-2638

SIA-2638 a fost prevazut cu un design placut si reuseste sa ne atraga prin culorile vii folosite in cadrul sau. Combinatia de culori alb – verde deschis este una reusita, iar fierul Star-Light creeaza o impresie placuta inca de la prima vedere. Aveti mai jos avantajele mentionate de producator in fisa de prezentare a acestui produs electrocasnic!

Fier de calcat Star-Light Pro SIA-2638

Functia Auto Shut-off

Gospodinele care au distrus de-a lungul timpului foarte multe haine din neatentie vor fi usurate sa afle ca Star-Light Pro SIA-2638 a fost dotat cu functia Auto shut-off. Aparatul se inchide automat dupa o perioada de inactivitate, deci nu trebuie sa va faceti griji atunci cand il uitati in priza incercand sa raspundeti la usa sau sa preluati un apel telefonic.

Star-Light Pro SIA-2638 cu talpa ceramica

Talpa ceramica transforma intr-o reala placere calcarea hainelor din materiale pretentioase (vezi poliester, matase). Hainele nu se lipsesc atunci cand trecem fierul peste ele. Talpa rezista zgarieturilor si temperaturilor ridicate, incalzindu-se uniform si alunecand usor in timpul manevrarii. Calcatul hainelor este facilitat de aceasta caracteristica a fierului de calcat Star-Light!

Calcare pe veriticala

Mai mult, hainele se pot calca chiar direct de pe umeras. Calcatul pe verticala este posibil prin intermediul tehnologiei vaporilor de apa. Materialele din bumbac, lana, matase, satin sau jeans sunt incluse si ele in functiile acestui fier de calcat. Cutele vor disparea in timp record, iar hainele se vor prezenta in cele mai bune conditii, mereu gata de a fi imbracate.

Cel mai ieftin fier de calcat Star-Light Pro SIA-2638

Anticalcar si autocuratare

Reziduurile acumulate la interior (sau prin orificiile talpii ceramice) sunt eliminate cu ajutorul a doua functii utile, si anume: anticalcar si autocuratare. Dupa fiecare utilizare, acesta nu necesita timp pierdut din partea dumneavoastra pentru a-l curata. Depunerile rezultate din apa menajera sunt eliminate.

Sistemul antipicurare ne va scuti de petele nedorite de apa direct pe hainele sensibile. Calcatul are loc uniform, beneficiind de o putere totala de 2600 W pentru calcat eficient, rapid si mereu la timp. Fierul cantareste 1.4 kg, iar lungimea cablului de alimentare este de aproape 2 metri (1.9 m). Capacitatea rezervorului este suficienta – 380 ml si cel mai important, fierului de calcat Star-Light SIA-2638 benificiaza de o garantie de 60 luni.

7.7 Total Score
Star-Light Pro SIA-2638

Fierul de calcat se inchide automat dupa o perioada de inactivitate, nu trebuie sa va faceti griji atunci cand il uitati in priza incercand sa raspundeti la usa sau sa preluati un apel telefonic.

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Design
8.5
Evaluare articol: 3.86 (7 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0