Reduceri

SC-BTT885EG9 – Home cinema Panasonic 5.1, Smart, 3D

  • SC-BTT885EG9 – Home cinema Panasonic 5.1, Smart, 3D

Sunt multe momentele in care iti doresti sa mergi la cinema, insa nu iti prea doresti sa iesi din casa. Cu siguranta, cinematograful clasic nu va veni la tine in living, insa experienta de cinematograf poate sa fie atinsa cu un televizor de buna calitate si mai ales cu un sistem sonor excelent.

Daca ai televizorul, tot ceea ce iti mai trebuie este un sistem Home Cinema. Panasonic SC-BTT885EG9 pare a fi alegerea perfecta, deoarece ofera o multime de avantaje.

In primul rand, la Panasonic SC-BTT885EG9 poti descoperi un aspect deosebit. Are 6 piese bine construite, care se integreaza de minune in orice living si care pot juca un rol estetic, imbunatatind orice incapere.  Constructia sistemului este pe baza unor componente audio testate de o multime de profesionisti si a unui panou de aluminiu care reduce vibratiile si propagarea zgomotelor din cutie.

Sunetul oferit de Panasonic SC-BTT885EG9

Aminteam de panoul de aluminiu, care reduce vibratiile si zgomotele. Gratie lui, sunetul este unul Hi-Fi, cu foarte putine distorsiuni.

Un lucru foarte interesant este Surroundul 3D avansat. Acesta asigura o senzatie profunda de surround, facandu-te sa te simti in mijlocul actiunii. Vei auzi din spate, de deasupra sau din fata ta o multime de sunete reproduse de cele 36 de difuzoare reale si virtuale. Un film Horror va capata, fara doar si poate, o alta intensitate.

Imaginea pe care o asigura acest Home Cinema

Cand vorbim de un Home Cinema, nu vorbim doar despre sunet. Imaginea este foarte importanta, motiv pentru care Panasonic SC-BTT885EG9 dispune de o tehologie 4K Up Scaling. Calitatea fiecarei culori este una impresioanta iar rezolutia poate ajunge la valori foarte atractive.

O multime de caracteristici speciale contureaza acest Home Cinema, facandu-l o alegere excelenta. Printre acestea se numara functia Deep Color, conversia 2D si 3D sau faptul ca imaginea este Full HD.

Panasonic SC-BTT885EG9, un Home Cinema ce ofera o conectivitate excelenta

Conectivitatea este un alt punct forte al acestui Home Cinema. Este suficient sa amintim de cele 2 porturi HDMi, de portul audio sau de faptul ca este echipat cu posibilitatea de a fi conectat la internet prin LAN sau Wireless.
Nu lipsesc nici conectorii bluetooth sau NFC, ceea ce fac acest dispozitiv unul complet.

Cui i se adreseaza Panasonic SC-BTT885EG9?

Panasonic SC-BTT885EG9 este un dispozitiv adresat utilizatorilor pretentiosi. Este un sistem Home Cinema destul de costisitor, care iti va trezi insa aproape fiecare simt. Odata ce l-ai achizitionat, daca ai in fata un televizor cu ecran generos, te vei putea simti exact ca intr-o sala de cinema. Te poti bucura din plin de fiecare sunet, de fiecare pixel si de fiecare emisiune sau film pe care il iubesti.

Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste formatele suportate, in conditiile in care toate formatele folosite in mod normal sunt prezente pe lista : Mp3, Wav, WMA, Jpeg, XviD sau MKV.

SC-BTT885EG9 – Home cinema Panasonic 5.1, Smart, 3D
Vezi reducerile de azi, 21 Februarie 2020 si alege cea mai buna oferta!

8.7 Scor total
SC-BTT885EG9

Un Home Cinema adresat utilizatorilor pretentiosi. Daca ai in fata un televizor cu ecran generos, te vei putea simti exact ca la cinema.

Calitate / Pret
8
Performanta
9
Design
9
Voteaza acest produs: 4.6 (2 voturi)
Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.