Televizor Philips 55PFT6510/12 Smart Android 3D LED

Evaluare articol: 3.95 (1 evaluare)

Avem pentru cititorii nostri un Smart TV Android 3D de la Philips, Philips 55PFT6510/12, care ne atrage printr-un pret bun la achizitie, design ultramodern si imagini de cea mai buna calitate. Continutul 3D va putea fi redat cu acest dispozitiv propus de Philips, precum si multe alte tipuri de fisiere la care vom face referire in cadrul acestui review.

Finisajele cu care a fost prevazut si liniile fine, respectiv diagonala foarte mare (55 inchi), il recomanda pentru a fi instalat atat in camera de zi, cat si in dormitor. Fiind atat de mare, insa, l-am gasi mai potrivit pentru camerele spatioase, insotit eventual de un soundbar sau orice alt sistem audio disponibil.

Suportul folosit pentru asigurarea stabilitatii televizorului este metalic, plat si minimalist. Cu stand, Philips 55PFT6510/12 are urmatoarele dimensiuni 1239 x 774 x 279 mm. Daca optati pentru a-l fixa pe perete, tineti cont ca este compatibil VESA 400×200.

Platforma Android de care beneficiaza ajuta utilizatorii sa aiba parte de o viteza superioara, dar si mai user friendly. Aplicatiile pe care le folositi in mod uzual pe smartphone sau tableta pot fi descarcate in mod gratuit din Google Play. Navigarea pe Internet se efectueaza cu aportul celui mai popular browser la ora actuala – Google Chrome.

Philips 55PFT6510/12
Telecomanda Philips 55PFT651012

Butonul de voce prezent pe telecomanda activeaza functia Google Voice Search. Microfonul incorporat in telecomanda va fi util atunci cand doriti sa cautati diverse pagini pe Internet sau aplicatii in Google Play. Telecomanda este cu adevarat inteligenta, spre deosebire de cea conceputa de alti producatori, avand la indemana si o tastatura QWERTY pe partea din spate. Acum, puteti trece rapid de la un meniu la altul!

Potrivit specificatiilor, procesorul dual core cu care a fost dotat Philips 55PFT6510/12 este capabil sa proceseze pana la 1 miliard de pixeli per secunda. Cu alte cuvinte, imaginile livrate vor fi clare si fluente, aspect subliniat si prin prezenta urmatoarelor caracteristici superioare: Perfect Motion Rate 800, Micro Dimming Pro, Super resolution si Perfect Natural Motion.

Un minus pe care il are acest televizor? Nu e cu Ambilight pe 3 laturi, ci pe 2 laturi. Diferentele sunt sesizabile atunci cand ne uitam la televizor pe intuneric, dar calitatea imaginilor oferite oricum este una foarte buna.

O recomandare pe care v-o facem de la bun inceput este conectarea televizorului la Internet prin intermediul cablului, si nu la reteaua wireless. Vitezele vor fi mai mari, iar stabilitatea conexiunii la superlativ. In cazul in care instalarea lui nu va permite o astfel de solutie, nu trebuie sa va panicati. Incarcarea browserului de Internet este suficient de rapida pentru activitatile recreationale vizate (filme online, videoclipuri Youtube, etc).

Sistemul de operare Android are un cuvant greu de spus in modul de functionare al televizorului Philips 55PFT6510/12. Exista, printre altele, si un player multimedia integrat. Rapid, simplu si eficient!

Conectivitatea este sustinuta de nici mai mult nici mai putin de 4 porturi HDMI, 3 intrari USB 2.0, Scart, iesire audio digitala (optica), minijack casti si portul pentru conexiune retea. Partea de sunet (20 W) vine insotita, la randul ei, de urmatoarele caracteristici superioare: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound si Triple Surround.

7.9 Total Score
Televizor Philips 55PFT6510/12

Aplicatiile pe care le folositi in mod uzual pe smartphone sau tableta pot fi descarcate in mod gratuit din Google Play pe televizorul Philips 55PFT6510/12 iar navigarea pe Internet se efectueaza cu cel mai popular browser la ora actuala - Google Chrome.

Calitate / Pret
8
Performanta
7.5
Design
8.5
Evaluare articol: 3.95 (1 evaluare)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0