Toshiba 65U6663DG – Televizor LED Smart Ultra HD 165 cm

Evaluare articol: 2.9 (10 evaluari)

Toshiba 65U6663DG este un reprezentant excelent pentru ceea ce inseamna electrocasnicele viitorului. Este un televizor mare, cu rame extrem de subtiri, care ofera o experienta incredibila in utilizare, indiferent ca il folosesti pentru filme, pentru jocuri sau pentru emisiuni TV. Desi face parte din clasa superioara de televizoare, reuseste sa pastreze un echilibru foarte bun intre dotari si pret, fiind o optiune buna chiar si pentru cei care nu doresc sa cheltuiasca foarte multi bani pe un astfel de produs.

Toshiba 65U6663DG Telecomanda
Toshiba 65U6663DG Telecomanda

Cu ce iese in evidenta Toshiba 65U6663DG?

  • Ecranul mare. Poate ca nu este cel mai mare ecran de pe piata, insa este suficient incat sa ofere acea experienta pe care o cauta oricine. Experienta este amplificata de ramele incredibil de subtiri, aproape invizibile. Este un televizor potrivit atat pentru un living de dimensiuni medii, cat si pentru unul mare. In cazul unui living cu dimensiuni reduse, s-ar putea ca marimea ecranului sa fie putin coplexitoare.
  • Rezolutie excelenta. Toshiba 65U6663DG uimeste printr-o rezolutie 4K. Practic, este o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD, ceea ce inseamna o multime de detalii in plus. Evident, toate aceste detalii sunt insotite de culori si de tehnologii superioare pentru o miscare fluida.
  • Toshiba Smart Portal. Dispozitivul pe care te uiti este foarte important, insa mult mai important este continutul pe care il vezi. Nu vei duce lipsa de continut de calitate cu acest televizor, in conditiile in care iti permite sa instalezi aplicatii precum Netflix si Youtube si sa ai la dispozitie milioane de ore de seriale, filme si filmulete. Toshiba Smart Portal ofera si o gama larga de alte aplicatii, care mai de care mai interesante.
  • Aspect futurist. Daca iti doresti o casa a viitorului, acest televizor iti poate implini dorinta. Este mare si are un aspect futurist care schimba in mod vizibil intreaga incapere in care il pui.
  • Sunet de buna calitate. Un alt aspect important al lui Toshiba 65U6663DG este sunetul clar si puternic. Cele doua boxe RMS de cate 12W fiecare reusesc sa ofere un sunet cat se poate de clar, care asigura o experienta perfecta atunci cand te uiti la filme. Tehnologia dominanta este DOLBY DIGITAL PLUS (DD+DTS HD) gandita special pentru un sunet perfect.
Toshiba 65U6663DG
Toshiba 65U6663DG

Ce alte dotari mai atrag la acest televizor?

Toshiba 65U6663DG este gandit pana in cel mai mic detaliu, in asa fel incat sa asigure experiente placute. Astfel, are unghi de vizibilitate de 178 /178, in asa fel incat toata familia sa il poata urmari cu usurinta din orice unghi, are un player multimedia integrat care poate rula continut direct de pe un stick USB, pentru momentele in care nu este internet si are, evident, o multime de conectori.

Vei descoperi nu mai putin de 4 porturi HDMI si cate un port audio, PC, USB, Scart sau video composite.

In ciuda diagonalei mari pe care o are, este un televizor usor, de doar 26 Kg, asadar, poate sa fie montat cu usurinta pe un perete sau poate sa fie mutat dintr-o camera in alta pana isi gaseste locul.

Toshiba 65U6663DG consum
Consum Toshiba 65U6663DG
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0