Bicicleta fitness orizontala Sporter, volanta 4.5 Kg

Evaluare articol: 3.51 (6 evaluari)

Omul modern are misiunea dificila de a-si organiza timpul cat se poate de bine. Date fiind numeroasele activitati disponibile, misiunea este una aproape imposibila. Degeaba exista zeci de reclame TV care promoveaza 30 de minute de sport pe zi, daca timpul ramas dupa o zi de munca este foarte putin.

Totusi, lipsa timpului nu este scuza pentru renuntarea la sport, motiv pentru care exista o serie de solutii alternative. Una dintre solutii este achizitia unei biciclete de fitness, iar bicicleta orizontala Sporter este o varianta mai mult decat inteligenta.

De ce bicicleta orizontala?

O astfel de bicicleta orizontala este perfecta pentru cei care doresc sa scada in greutate, insa au probleme cu coloana. O astfel de bicicleta sustine foarte bine spatele, ofera mult mai mult confort si este la fel de eficienta ca o bicicleta clasica de interior.

Bicicleta fitness orizontala Sporter
Bicicleta fitness orizontala Sporter

De ce bicicleta fitness orizontala Sporter?

Exista mai multe motive, iar acestea pot fi concretizate prin flexibilitate, eficienta si rezistenta. Daca ar fi sa enumeram cateva dintre punctele forte ale bicicletei, acestea sunt urmatoarele:

 • Design ergonomic. Desi are capacitatea de a sustine persoane cu greutate mare (110 kg), bicicleta este usor de montat in aproape orice incapere, neocupand mult spatiu. De asemenea, se remarca si prin finisaje elegante si placute. Este perfecta atat pentru o mica sala de fitness improvizata acasa, cat si pentru living.
 • Volanta usoara. Poate sa fie mutata cu usurinta dintr-o parte in alta in conditiile in care volanta nu are mai mult de 4.5 kg.
 • Computer care afiseaza o multime de detalii importante legate de antrenament. Pentru un antrenament eficient este bine sa poti calcula fiecare detaliu, oricat de mic si de neinsemnat ar parea. Bicicleta orizontala construita de cei de la Sporter afiseaza timpul petrecut pedaland, caloriile arse, distanta parcursa si alte detalii cum ar fi viteza si pulsul. Cu toate aceste informatii, utilizatorii au capacitatea de a controla foarte bine modul in care isi fac antrenamentele si de a evita supra solicitarea.
 • Stabilitate. Chiar daca vorbim despre o volanta de doar 4.5 kg, greutatea aparatului este de 20.5 kg. Pentru a sustine corect o persoana ce cantareste pana la 110 kg, dispune de picioare cauciucate care asigura aderenta la podea.
 • Pedalare in ambele directii. Pentru o eficientizare a antrenamentului, cei care se folosesc de bicicleta Sporter pot sa pedaleze in ambele directii.
 • Montare usoara. Dispune de toate instructiunile necesare pentru montare si in doar cateva zeci de minute de la achizitie poate sa fie folosita.
Bicicleta fitness orizontala Sporter
Bicicleta orizontala Sporter

Cui ii este adresata aceasta bicicleta?

Asa cum am amintit, destinatarii principali sunt cei care isi doresc sa faca sport, insa au probleme de sanatate si doresc o postura cat mai confortabila. Evident, oricine altcineva o poate folosi cu incredere, deoarece rezultatele pe care le ofera sunt cat se poate de vizibile.

Bicicleta fitness orizontala Sporter este ideala atat pentru cei aflati la inceput de drum in ale sportului, cat si pentru cei care au deja o experienta vasta si ii vizeaza pe cei cu buget mic si mediu.

Cui nu ii este adresata bicicleta Sporter?

Cei care au probleme medicale si trebuie sa evite sportul aerobic este bine sa isi consulte medicul inainte de a achizitiona acest produs. De asemenea, cei care au o greutate ce depaseste 110 kg trebuie sa ia in considerare o alta varianta, deoarece sunt sanse destul de mari ca aceasta sa cedeze.

7 Total Score
Bicicleta fitness orizontala Sporter

Pretul ei este mai mult decat acceptabil asa ca va puteti bucura de beneficiile ei fara a cheltui multi bani.

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Evaluare articol: 3.51 (6 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0