Bicicleta spinning Kondition ICB101 cu LCD monitor

Evaluare articol: 3.33 (6 evaluari)

O bicicleta pentru interior poate sa rezolve o multime de probleme pentru cei care doresc sa faca sport, insa nu au suficient timp pentru a iesi la alergat sau pentru a merge la sala. Practic, iti permite sa arzi calorii atunci cand te uiti la emisiunile preferate, atunci cand te pregatesti de culcare sau in orice alt moment al zilei, in care ai 30 de minute libere.

Problema apare in momentul in care trebuie sa alegi o bicicleta de interior, in conditiile in care ofertele sunt extrem de bogate, preturile sunt si ele foarte variate iar criteriile de decizie nu sunt atat de bine conturate, mai ales daca esti incepator.

Pornind de la cele mai uzuale criterii, cum ar fi rezistenta, confortul si parerile utilizatorilor, am descoperit aceasta bicicleta Kondition ICB101, care arata foarte bine si reuseste sa ofere exact acele elemente de care ai nevoie.

Aspectul bicicletei Kondition ICB101

Vorbim despre o simpla bicicleta pentru spinning. Cu toate acestea, producatorii au hotarat sa lucreze la aspect si au construit-o cu finisaje de buna calitate, cu mici insertii de rosu care ii ofera un aspect placut si cu materiale ce denota atentia la detalii. Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre aspect, cu exceptia faptului ca iti va placea.

Dotarile bicicletei

Mergand mai departe cu analiza, descoperim o bicicleta realizata din otel foarte rezistent, care nu doar ca face fata provocarilor, dar este si silentioasa. Are nu mai putin de 8 nivele, pentru o diversitate cat mai mare a antrenamentului si indiferent de greutatea pe care o alegi, zgomotul este acelasi: aproape 0.

Cei de la Kondition au lucrat la confortul oferit de bicicleta in timpul antranamentului, dotand-o cu un sezut ajustabil, dar si cu un stand pentru tableta sau telefon.

Ca orice alta bicicleta moderna, Kondition ICB101 ofera toate informatiile de care ai nevoie in timpul antrenamentului, incepand cu viteza parcursa si terminand cu numarul de calorii arse. De asemenea, poti afla pulsul, timpul pe care l-ai petrecut pedaland sau numarul de rotatii pe care le faci intr-un minut.

Cui ii este adresata bicicleta?

Toti cei care doresc sa faca sport sunt vizati de acest produs. Evident, exista mici exceptii, date de cei care au o greutate mai mare de 133 de kg. Daca nu te incadrezi in exceptii, poti obtine o viata mult mai sanatoasa si mai placuta, fara a renunta la nimic din ceea ce faci zilnic.

Bicicleta spinning Kondition ICB101 este, asadar, o solutie excelenta pentru acasa, care nu iti ocupa prea mult spatiu in living ( are doar 23 kg) si aduce o particica din sala de fitness la tine acasa. Achizitionand-o nu mai ai absolut nicio scuza sa nu faci sport.

Kondition ICB101
Kondition ICB101
6.7 Total Score
Bicicleta spinning Kondition ICB101

Achizitionand-o nu mai ai nicio scuza sa nu faci sport, este o solutie excelenta pentru acasa.

Calitate / Pret
9
Performanta
9.5
Design
9
Evaluare articol: 3.33 (6 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0