Cea mai buna lada frigorifica verticala cu sertare

Evaluare articol: 5 (1 evaluare)

Lada frigorifica verticala cu sertare intra in categoria aparatelor electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din casa oricarei persoane, datorita nivelului ridicat de functionalitate, dar si datorita spatiului generos pe care il are la dispozitie pentru depozitatea alimentelor. Astfel, daca si tu iti doresti sa faci o imbunatatire in bucataria ta si sa cumperi o lada frigorifica verticala cu sertare, citeste in continuare si afla care sunt variantele catre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Top 7 lazi frigorifice verticale cu sertare cu un raport calitate/pret excelent in 2023?

7. Lada frigorifica verticala cu sertare Tesla RU1600H

Congelatorul vertical cu 6 sertare de la Tesla poate fi o varianta pentru care sa optezi datorita faptului ca a fost bine cotata de ceilalti utilizatori, dar si datorita faptului ca poate fi achizitionat la un pret accesibil. Pentru ca apartine clasei energetice A+ din gama de la A+++ la D, produsul dispune de o eficienta energetica superioara. Astfel, costurile anuale generate pentru energia electrica sunt reduse semnificativ la doar 243 kWh, iar cele zilnice, 0.59 kWh.

Congelator cu rafturi Tesla RU1600H

Lada frigorifica verticala Tesla RU1600H este dotata cu o usa reversibila si emite un nivel scazut de zgomot de doar 40 dB, fiind considerat a fi de-a dreptul silentios. Puterea motorului este de 100 W, iar sistemul de racire este static, avand o clasa climatica de N-ST si agentul de racire R600a. In ceea ce priveste volumul net al congelatorului, te poti bucura de un spatiu generos de 180 de litri, existand 6 sertare spatioase de depozitate a alimentelor dorite. Capacitatea de inghet in aproximativ 24 de ore este de 8 kg, iar sistemul de dezghetare functioneaza manual.

In ceea ce priveste dimensiunile produsului, acesta dispune de 55 cm in latime, 58 cm in adancime si 143 cm in inaltime, avand o greutate de 45 de kg. Vestea buna este ca, spre deosebire de alte modele, congelatorul cu rafturi de la Tesla este echipat si cu o cutie maxi, in care iti poti depozita cutii de inghetata de dimensiuni mari, fara sa te temi ca nu ai unde sa le stochezi.

Avantaje:
 • consum redus de energie atat anual, cat si zilnic;
 • este silentios, datorita numarului scazut de decibeli (40);
 • disponibilitatea unei unui spatiu generos destinat congelarii;
 • usi reversibile;
 • pret accesibil.
Dezavantaje:
 • sistemul de dezghetare functioneaza manual spre deosebire de alte modele existente pe piata.

6. Lada frigorifica verticala cu sertare Arctic AC60250M30W+

Lada frigorifica verticala cu sertare Arctic AC60250M30W+ este o optiune pe care o poti lua in considerare daca iti doresti ca aparatul electrocasnic sa indeplineasca un nivel ridicat de performanta. Din punctul de vedere al specificatiilor tehnice, sistemul de racire este static, avand un consum anual de energie de 256 kWh. De asemenea, are o autonomie de 16 ore fara curent, beneficiind de un volum net al congelatorului de 215 litri. Astfel, lada frigorifica dispune de un spatiu generos de depozitare a alimentelor, fiind echipata cu 6 sertare.

Lada frigorifica Arctic AC60250M30W+

Sistemul pentru dezghetare functioneaza manual, iar capacitatea de inghet in aproximativ 24 de ore este de 14 kg. Nu produce nici un nivel ridicat de zgomot, cel emis in timpul functionarii fiind de doar 37 dB. La capitolul functii si siguranta, congelatorul Arctic AC60250M30W+ este dotat cu un termostat ajustabil, care poate sa fie reglat in conformitate cu preferintele tale, avand functia de fast freeze si un panou de control cu iluminare LED.

Lada frigorifica verticala cu rafturi Arctic AC60250M30W+

Ca dimensiuni, congelatorul cu rafturi are 59.5 cm latime, 59.2 cm adancime si 151 cm inaltime. Asigura-te ca tii cont de aceste informatii pentru a nu exista riscul ca lada frigorifica sa nu fie adecvata in spatiul din locuinta in care vrei sa o amplasezi. In ceea ce priveste greutatea, lada frigorifica verticala cantareste 51,5 kg.

Avantaje:
 • spatiu generos de depozitare a alimentelor;
 • rezistenta sporita in conditiile extreme, reusind sa functioneze eficient si la temperaturi de -15 grade Celsius;
 • nivel ridicat de silentiozitate;
 • disponibilitatea usilor reversibile;
 • disponibilitatea functiei de fast freeze;
 • raport calitate/pret excelent.
Dezavantaje:
 • dezghetarea se realizeaza manual.

5. Lada frigorifica verticala cu sertare Star-Light DFV-280FSS

Congelatorul vertical cu 7 sertare Star-Light DFV-280FSS se dovedeste a fi o investitie inteligenta pe termen lung datorita functionalitatii ridicate, dar si a pretului accesibil la care poate sa fie achizitionat. Produsul este dotat cu o usa, deschiderea realizandu-se pe partea dreapta. Din fericire, este disponibila si reversibilitatea usii, ceea ce inseamna ca partea pe care este realizata deschiderea se poate muta in functie de preferintele utilizatorului. In ceea ce priveste eficienta energetica, produsul face parte din clasa A+ din gama de la A+++ la D, avand un nivel redus de zgomot, de doar 41 dB.

In privinta specificatiilor tehnice, este disponibila functia de Full No Frost, ceea ce contribuie semnificativ la o curatare mai facila si aprofundata a produsului. Lada frigorifica verticala Star-Light DFV-280FSS este avantajoasa in ceea ce priveste consumul anual de energie, folosind doar 328 kWh pe an. Clasa climatica este T/SN, iar agentul de racire, R600a. De asemenea, congelatorul are o autonomie de 15 ore fara curent.

Congelator Star-Light DFV-280FSS cu 7 rafturi verticale

In privinta volumului net, congelatorul vertical dispune de 280 de litri utilizabili si de 21 de kg in ceea ce priveste capacitatea de inghet in doar 24 de ore. Este echipat cu 7 sertare generoase, in care pot fi depozitate alimentele, dispunand si de 2 compartimente de tipul Big Box. Vestea buna este ca produsul este dotat cu o multime de functii utile si care faciliteaza semnificativ modul de utilizare a congelatorului. Printre acestea se numara si: picioarele ajustabile, controlul electronic, super congelarea, zero clearance si tehnologia No Frost.

Produsul vine la pachet si cu o tava pentru gheata, iar ca dimensiuni are 65 cm latime, 59.5 cm adancime si 186 cm inaltime, cantarind 68 de kg. Partea buna este si ca sistemul de dezghetare functioneaza automat.

Avantaje:
 • capacitate generoasa de depozitare de 280 litri;
 • reversibilitatea usii;
 • functia de super congelare este disponibila;
 • utilizarea tehnologiei No Frost;
 • pret accesibil.
Dezavantaje:
 • lada frigorifica nu are sistem de iluminare in interior.

4. Lada frigorifica verticala cu sertare Beko RFNE448E41XB

Lada frigorifica verticala Beko RFNE448E41XB este un produs pe care il poti lua in considerare, mai ales daca esti in cautarea unei lazi frigorice care sa aiba un raport calitate/pret excelent. Produsul este dotat cu o usa a carei deschidere se realizeaza pe partea dreapta, fiind totodata reversibila.

In privinta eficientei energetice, lada frigorifica se incadreaza cu succes in clasa A++ din gama de la A+++ la D, motiv pentru care asigura un consum anual scazut de energie, de doar 292 kWh. In ceea ce priveste nivelul de zgomot emis, congelatorul cu rafturi se dovedeste a fi de-a dreptul silentios, avand doar 38 dB. Display-ul beneficiaza de tehnologia moderna de touchscreen, eficientizand folosirea sa.

Congelator Beko RFNE448E41XB

Din fericire, sistemul de racire beneficiaza de tehnologia No Frost, ceea ce contribuie semnificativ la o curatare aprofundata si imbunatatita a produsului. De asemenea, este prevazut cu o autonomie de 20 de ore fara curent. Pe langa toate acestea, congelatorul vertical de la Beko se dovedeste a fi de-a dreptul spatios, dispunand de un volum net de 404 litri in cadrul a 8 sertare. In privinta capacitatii de inghet in aproximativ 24 de ore, poate sustine pana la 20 de kg.

Congelator vertical Beko RFNE448E41XB

Un aspect important de mentionat face referire si la sticla securizata din care rafturile sunt realizate, fiind un material care poate rezista cu succes pana la 25 kg. Lada frigorifica verticala Beko RFNE448E41XB este echipata si cu rafturi ajustabile, care pot fi reglate in functie de preferinte, certificat TUV (care vizeaza calitatea produselor), materiale neinflamabile si tava pentru gheata. Ca dimensiuni, produsul dispune de 70 cm in latime, 76.8 cm in adancime si 191.2 cm in inaltime.

Avantaje:
 • existenta a 8 sertare de depozitare a alimentelor;
 • volumul net de 404 litri utilizabili;
 • capacitatea de inghet este de 20 kg;
 • posibilitatea ajustarii sertarelor;
 • consum anual redus de energie (292 kWh).
Dezavantaje:
 • fiind un produs de dimensiuni generoase, este posibil sa nu fie usor de integrat in orice tip de bucatarie;
 • pret ridicat.

3. Lada frigorifica verticala cu sertare LDK 2617D NF IX+

Congelatorul vertical cu sertare LDK 2617D NF IX+ este o varianta care prezinta un raport calitate/pret imbatabil pentru toti cumparatorii care isi doresc sa obtina performanta la costuri accesibile. Este dotat cu o usa, iar deschiderea se realizeaza pe partea dreapta. Cu toate acestea, usa este reversibila si poate sa fie reglata in functie de preferintele utilizatorului. Nivelul se zgomot emis este de 42 dB, dovedindu-se a fi o optiune silentioasa.

LDK 2617D NF IX+

In ceea ce priveste eficienta energetica, lada frigorifica verticala de la LDK apartine clasei A+ din gama de la A+++ la D, generand un consum anual redus de energie electrica de aproximativ 288 kWh. Sistemul de racire este dotat cu tehnologia No Frost, care este de un real folos pentru o curatare eficienta si in aprofunzime a produsului.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, volumul net al congelatorului LDK 2617D NF IX+ este de 238 litri, fiind dotat cu 7 sertare, asigurandu-se un spatiu generos pentru depozitarea alimentelor. Rafturile sunt verticale si sunt realizate dintr-un plastic rezistent, iar sistemul de dezghetare a congelatorului functioneaza automat. In privinta functiilor si a sigurantei produsului, trebuie sa stii ca beneficiezi de un control digital, dar si de posibilitatea de modificare a frigiderului sau a congelatorului. De asemenea, isi indeplineste functia antibacteriana cu succes.

Congelator/Frigider LDK 2617D NF IX+ cu rafturi

Ca dimensiuni, lada frigorifica are 60 cm in latime, 60 cm in adancime si 172 cm in inaltime. Pe langa toate acestea, trebuie mentionat si faptul ca produsul este relativ greu, de 65 kg, ceea ce inseamna ca trebuie sa te asiguri ca il amplasezi intr-un loc potrivit al casei, pentru ca, cel mai probabil, nu il vei mai muta curand.

Avantaje:
 • disponibilitatea functiei antibacteriene;
 • usi reversibile;
 • sistemul de dezghetare functioneaza automat;
 • existenta tehnologiei No Frost;
 • silentios si consum redus de energie;
 • pret mic.
Dezavantaje:
 • unii utilizatori sustin ca piciorusele reglabile sunt doar cele din fata, situatie in care lada frigorifica este dificil de echilibrat cu piciorusele din spate.

2. Congelator vertical cu rafturi Daewoo FZ-359HEX

Congelator vertical cu sertare Daewoo FZ-359HEX este un produs in care calitatea superioara si design-ul atractiv se imbina intr-o armonie, devenind o varianta potrivita pentru cumparatori. Este dotat cu o usa reversibila, pentru ca aceasta sa corespunda nevoilor fiecarui utilizator. In ceea ce priveste eficienta energetica, congelatorul apartine clasei E conform noilor etichete energetice care au fost adoptate la nivelul Uniunii Europene. Vestea buna este ca nu emite un zgomot deranjant, fiind considerat chiar a fi silentios, avand doar 39 de dB.

Ecran lada frigorifica Daewoo FZ-359HEX

Din punctul de vedere al specificatiilor tehnice, lada frigorifica Daewoo FZ-359HEX are ca sistem de racire pe cel No Frost, generand un consum anual de energie de doar 246 kWh. Volumul net al congelatorului este de aproximativ 274 litri, dispunand de 7 sertare. Ca dimensiuni, congelatorul cu rafturi dispune de 60 cm latime, 65 cm adancime, 185 cm inaltime, avand o greutate de 72 kg.

Daewoo FZ-359HEX congelator cu rafturi

Lada frigorifica verticala de la Daewoo este disponibila in nuanta argintiu, fiind usor de integrat in orice stil de bucatarie, iar sertarele sunt transparente, astfel incat sa te bucuri de o vizibilitate maxima asupra alimentelor stocate. Bineinteles, temperatura poate sa fie reglata prin intermediul ecranului integrat pe usa aparatul electrocasnic.

Avantaje:
 • consum scazut de energie electrica;
 • nivel scazut de zgomot 39 dB;
 • capacitate generoasa de stocare a alimentelor;
 • existenta a 7 compartimente spatioase;
 • design atractiv;
 • garantie 5 ani.
Dezavantaje:
 • pret ridicat.

1. Congelator vertical cu sertare Samsung RZ32A748522/EO

Congelator vertical cu sertare Samsung RZ32A748522/EO intra cu succes in categoria produselor care au un raport calitate/pret excelent. Datorita faptului ca este dotat cu usi reversibile, nu va mai trebui sa tii cont de partea pe care se realizeaza deschiderea. Poti sa te concentrezi doar pe dimensiuni. In privinta eficientei energetice, lada frigorifica cu 7 sertare apartine clasei F conform noilor standarde energetice care au fost adoptate la nivelul Uniunii Europene. Nivelul de zgomot este redus la 40 dB, fiind considerat o varianta silentioasa.

lada frigorifica verticala cu sertare Samsung RZ32A748522EO

Design-ul congelatorului este placut si iese in evidenta prin nuanta neagra a sticlei, care ii ofera personalitate. Din punctul de vedere al specificatiilor tehnice, congelatorul Samsung are un compresor, iar sistemul de racire beneficiaza de tehnologia moderna si calitativa de No Frost. In ceea ce priveste consumul anual de energie electrica, acesta poate sa ajunga la 329 kWh, care este usor crescut fata de variantele mentionate anterior. Clasa climatica are standardul SN-N-ST-T, ceea ce inseamna ca lada frigorifica poate sa functioneze in parametri optimi daca este amplasata in locuri cu peste 10 grade C. Agentul frigorific este R-600a, care ofera un nivel ridicat de performanta si care protejeaza mediul inconjurator.

Congelator Frigider cu sertare verticale Samsung RZ32A748522EO

In ceea ce priveste volumul net disponibil, acesta poate sa ajunga pana la 323 litri disponibili, iar capacitatea de inghet este de 14,8 kg in doar 24 de ore. De asemenea, congelatorul dispune de 7 sertare spatioase, iar rafturile sunt realizate din sticla securizata, fiind durabile si rezistente.

gheata sertar vertical lada frigorifica

Din punctul de vedere al functiilor produsului, vei putea beneficia de congelare rapida, aparat de gheata, iluminare interioara prin intermediul becurilor LED, usa reversibila, existand posibilitatea sa il convertesti in frigider. Ca dimensiuni, lada frigorifica cu rafturi Samsung RZ32A748522/EO are 59.5 cm latime, 68.8 cm adancime si 185.3 cm inaltime, avand o greutate de 87.5 kg.

Avantaje:
 • design-ul poate sa fie personalizat in functie de preferintele utilizatorului;
 • posibilitatea convertirii lazii frigorifice in frigider;
 • inghetare rapida si puternica;
 • sistem de iluminare LED;
 • usa reversibila;
 • rafturile sunt realizate din sticla securizata.
Dezavantaje:
 • are un consum anual mai mare de energie spre deosebire de celelalte variante disponibile pe piata.
 • pret ridicat.

Concluzii

Prin urmare, daca esti in cautarea unui model de lada frigorifica verticala disponibila pe piata la un pret accesibil si la un nivel ridicat de calitate, iti poti indrepta cu incredere atentia catre variantele prezentate in randurile de mai sus. Printre principalele caracteristici pe care un astfel de produs trebuie sa le indeplinseasca se numara si iluminarea interioara, nivelul de zgomot, eficienta enegetica, materialele utilizate, capacitatea de depozitare, de inghet, compartimentarea eficienta etc. Iar daca nu esti hotarat ce varianta ti se potriveste cel mai bine, descopera AICI diferenta dintre o lada frigorifica si un congelator vertical si alege solutia perfecta pentru nevoile tale de stocare a alimentelor congelate.

Intrebari Frecvente

Cum alegi o lada frigorifica verticala cu sertare?

Inainte de a alege o lada frigorifica verticala cu sertare va trebui sa te asiguri ca tii cont de cateva aspecte importante prin intermediul carora se stabileste nivelul de eficienta a produsului. Iata care sunt acestea:
– materialele componente – trebuie sa fie rezistente si durabile, mai ales la nivelul zonei de depozitare, astfel incat produsul sa aiba o durata lunga de viata. Se recomanda materialul metalic la standarde inalte de calitate;
– capacitatea de congelare – se masoara in litri si se recomanda alegerea modelelor care au un volum de aproximativ 300 de litri pentru familiile numeroase. Cele care depasesc 400 sunt destinate mai mult pentru restaurante;
– consumul de energie – eficienta energetica joaca un rol foarte important si este delimitata in clase de energie. Recomandate sunt cele care incep de la clasa A;
– functiile de siguranta – fiecare lada frigorifica trebuie sa fie dotata cu un sistem de securitate prin intermediul caruia usile se blocheaza, eficient mai ales in cazul copiilor;
– clasa climatica – exista patru clase climatice: SN (10-32 grade Celsius), N (16-32 grade Celsius), ST (18-38 grade Celsius) si T (18-43 grade Celsius);
– nivelul de zgomot – se recomanda ca acesta sa nu depaseasca 55 dB.

Care este capacitatea necesara?

In ceea ce priveste capacitatea necesara, iti poti indrepta atentia catre optiunile de lazi frigorifice care au pana in 300 litri.

Este important ca usa sa fie reversibila?

Modelele care au usa reversibila sunt mult mai confortabile, pentru ca trebuie sa te concentrezi doar asupra locului in care urmeaza sa amplasezi lada frigorifica, nu si pe tipul de deschidere.

Ce alegem, dezghetare manuala sau automata?

Modelele noi de lazi frigorifice verticale ofera acum posibilitatea de a opta pentru un sistem automat de dezghetare, ceea ce inseamna o economisire substantiala a timpului. Cu alte cuvinte, dezghetarea automata se dovedeste a fi mult mai avantajoasa decat cea clasica, manuala.

Care este temperatura optima de functionare a lazii frigorifice?

Temperatura optima pe care trebuie sa o aiba lada frigorifica pentru ca totul sa functioneze in parametri optimi este de -18 grade Celsius, potrivit specialistilor.

Cat curent consuma o lada frigorifica?

In cazul in care lada frigorifica apartine unei clase energetice avantajoase, poate sa duca la un consum anual de 280 kWh. Din acest motiv, se recomanda achizitionarea unei variante care face parte dintr-o gama energetica superioara.

Merita o lada frigorifica verticala?

In cazul in care iti doresti sa obtii un nivel inalt de performanta in ceea ce priveste mentinerea proaspata a alimentelor, fara sa platesti preturi ridicate, cu siguranta ca lada frigorifica verticala merita fiecare banut.

Citeste si:

Review Blog
Review Blog

Sunt pasionat de analizarea produselor si ador sa descopar si sa recomand cele mai bune optiuni de pe piata. Prin blogul meu, ma straduiesc sa ofer cititorilor un ghid complet si de incredere care sa ii ajute in procesul de cumparare. Articolele mele contin review-uri amanuntite, comparatii de preturi si pareri autentice ale consumatorilor, oferindu-le astfel toate informatiile de care au nevoie pentru a face cea mai buna alegere. Imi place sa cercetez, sa compar si sa impartasesc informatii, fiind mereu la curent cu cele mai recente trenduri si produse de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0