Heinner HWDM-H9614B Masina de spalat rufe cu uscator

Puteti incarca pana la 9 kg pentru un singur ciclu de spalare, potrivit pentru o familie cu 4-5 membri.
Evaluare articol: Acorda primul o nota!

Daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe cu uscator, ce are un aspect modern, functii inteligente si o capacitate de incarcare mare atat pe partea de spalare cat si pe cea de uscare, atunci modelul Heinner HWDM-H9614B ar putea fi exact ceea ce cauti. In cele de mai jos iti voi prezenta ce atu-uri ofera acest model si de ce ar trebui sa il iei in seama.

Masina de spalat rufe cu uscator Heinner HWDM-H9614B
Heinner HWDM-H9614B

Ce ofera masina de spalat rufe cu uscator Heinner HWDM-H9614B?

Incarcarea rufelor se face frontal, hubloul (usa) de dimensiuni mari si pozitionarea in partea de sus a acestuia oferind o mai mare usurinta in procesul de incarcare. Pe partea de spalare avem o capacitate maxima de 9 KG iar pe uscare 6 KG, cifre de top pentru masinile de spalat rufe casnice.

Ofera un numar de 13 programe de lucru care de care mai atractive, printre care putem aminti: jeans, delicate, clatire si centrifugare, colorate, lana, echipament sportiv, bumbac eco, uscare, express 15 min, spalare si urcare rapida 1h, mix spalare si uscare, baby care spalare si uscare, sintetice spalare si uscare, bumbac spalare si uscare. De asemenea aveti de ales intre 5 trepte de temperatura a apei, iar centrifugarea poate fi reglata pana la maximum 14000 rpm. Specificatii complete si dimensiuni le puteti vedea AICI.

Masina de spalat rufe cu uscator Heinner HWDM-H9614B
Heinner HWDM-H9614B

Ca si functii importante putem mentiona: Start Intarziat, Adaugare haine, My Cycle si Antisifonare, prespalare, antisifonare, afisare timp ramas, spalare rapida, selector nivel uscare, avertizare sonora, extra wash si blocare acces copii. Dintre cele 13 programe de lucru mentionate mai sus le putem descrie pe scurt pe cele mai importante, dupa cum urmeaza:

Spalare si uscare rapida 1H – este un program dedicat spalarii si uscarii rapide a articolelor vestimantare cu dimensiuni reduse, putand fi folosit doar in limita unei incarcaturi de maximum 1kg. In numai o ora ai rufele gata de a fi purtate.

Mix spalare si uscare – program ce poate fi folosit in cazul in care vreti sa spalati impreuna rufele sintetice alaturi de cele de bumbac.

Baby Care spalare si uscare – este un program dedicat hainelor copiilor care au nevoie de o curatare si clatire mai eficienta, protejand piele bebelusilor.

Spalare express 15 min – este ciclul de spalare foarte rapida ce poate fi folosit in cazul articolelor de imbracaminte mai putin murdare.

Echipament sportiv – un program dedicat articolelor vestimentare si a echipamentelor sportive, atat din bumbac cat si sintetice, fara riscul de a le distruge.

Programe si optiuni Heinner HWDM-H9614B
Programe si optiuni Heinner HWDM-H9614B

Alte detalii si aspecte importante

Dimensiunile masinii de spalat Heinner HWDM-H9614B sunt de 58 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime. Clasa energetica din care face parte este „B” pentru spalare si centrifugare si clasa „E” pentru functia de uscare, avand un consum de energie de 376 kWh pentru un numar de 100 spalari.

Nivelul de zgomot in timpul centrifugarii este de pana la 71 dB. Controlul functiilor se face mecanic iar informatiile sunt afisate pe un display de tip LCD de mari dimensiuni.

Ca si concluzie, daca doresti o masina de spalat de calitate, cu un aspect modern, control simplu si intuitiv al setarilor si programelor de lucru, un numar mare de functii si programe de spalare, si nu in ultimul rand – uscator de rufe integrat, atunci ai gasit ceea ce aveai nevoie.

↓De unde sa cumparati Heinner HWDM-H9614B la cel mai bun pret?↓

Heinner HWDM-H9614B Masina de spalat rufe cu uscator
Heinner HWDM-H9614B Masina de spalat rufe cu uscator
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0