Samsung RT38K5400S9/EO, un frigider elegant, eficient si bine gandit

Evaluare articol: 3.8 (2 evaluari)

Atunci cand auzi de un dispozitiv Samsung, te gandesti automat la calitate. Este normal, in conditiile in care sud coreenii au confirmat prin telefoane, tablete si televizoare. Calitatea este aceeasi si atunci cand vine vorba despre alte dispozitive, cum ar fi frigiderele?

Samsung RT38K5400S9/EO confirma ca da. Este un frigider elegant, robust, eficient si bine gandit, care merita sa fie prezent in bucataria ta.

Aspectul lui Samsung RT38K5400S9/EO

Din punct de vedere al desingului, Samsung RT38K5400S9/EO este un frigider argintiu, foarte simplu, cu mici insertii de culoare acolo unde este nevoie de ecran pentru afisarea informatiilor, spre exemplu. Are doua usi, un volum foarte mare si o structura interioara placuta atat la vedere, cat si din punct de vedere al eficientei.

Cele 2 usi separa un congelator de un frigider, insa la nevoie, congelatorul se poate transforma cu usurinta in frigider.

Frigider Samsung RT38K5400S9/EO
Samsung RT38K5400S9/EO

Ce te va uimi la acest frigider?

Exista cateva functii si tehnologii care definesc acest dispozitiv si il fac foarte eficient. Una dintre ele este Twin Cooling Plus, care creaza un mediu favorabil pentru alimente, atat in frigider, cat si in congelator. In frigider, spre exemplu, umiditatea este pastrata la 70 % (la un frigider normal este de 30%), ceea ce inseamna ca alimentele vor rezista mult mai mult timp. Alimentele congelate isi vor pastra si ele prospetimea si nu vor avea mirosuri neplacute.

Samsung RT38K5530S9/EO iti permite sa folosesti spatiul din frigider asa cum vrei. Poti transforma cu usurinta congelatorul in frigider sau il poti pune in modul oprit, pentru a economisi cat mai multa energie.

Un lucru foarte intresant este faptul ca ofera o racire rapida. In doar cateva minute poti avea gheata si te poti bucura de o bautura delicioasa si rece.

Samsung RT38K5400S9/EO functioneaza mai multa vreme fara a avea nevoie de curent electric, este silentios si are un consum mic de energie. Dat fiind faptul ca dispune de un inverter digital care regleaza viteza compresorului, functionarea va fi optimizata in functie de necesitati.

Compartimentarea este un alt punct pe care il vei indragi. Raftul Easy Slide, iluminarea LED perfecta din frigider si accesoriile primite in pachet, te vor ajuta sa gasesti repede ceea ce te intereseaza si sa inchizi, in acest fel, mai repede usa.

Frigider Samsung RT38K5400S9/EO Consum
Consum Samsung RT38K5400S9/EO

Date tehnice si cifre

Cifrele pot fi extrem de convingatoare, la majoritatea electrocasnicelor si a electronicelor. Pentru Samsung RT38K5400S9/EO, cifrele arata asa: 2 usi, un volum total de 384 de litri, clasa de eficienta energetica A+, nu mai putin de 4 rafturi si 4 suporturi de usa, precum si un nivel de zgomot de doar 41 de decibeli.

Daca se opreste curentul, frigiderul rezista fara nicio problema pana la 13 ore.

Cei ce au nevoie de un frigider si doresc o investitie pe termen lung, se pot bucura din plin de Samsung RT38K5400S9/EO. Este un frigider robust, ce nu costa mult si cel mai important, isi face treaba extrem de bine.

7.6 Total Score
Samsung RT38K5400S9/EO

Poti transforma cu usurinta congelatorul in frigider sau il poti pune in modul oprit, pentru a economisi cat mai multa energie.

Calitate / Pret
9.5
Performanta
9
Design
9
Evaluare articol: 3.8 (2 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0