Sharp SJ-B2357E0IEU – Combina frigorifica No Frost

Evaluare articol: 3 (11 evaluari)

Sharp a reusit in ultimii ani sa produca electronice si electrocasnice de o calitate din ce in ce mai buna. Dovada este aceasta combina frigorifica Sharp SJ-B2357E0IEU care atrage atentia inca de la prima vedere printr-un aspect placut si isi contureaza calitatea printr-o multime de tehnologii moderne inglobate si prin eficienta totala.

Primul lucru pe care il vei descoperi la ea este aspectul. Este o combina frigorifica bine gandita din punct de vedere estetic, realizata din inox, care se integreaza perfect in orice bucatarie. Liniile sale sunt bine conturate iar ecranul LCD aduce un aer futurist, foarte placut, pe langa eficienta in utilizare oferita.
Cele 2 usi separa frigiderul de congelator si cresc foarte mult eficienta in utilizare.

Care sunt functiile care atrag cel mai mult la combina Sharp SJ-B2357E0IEU?

Sharp SJ-B2357E0IEU este o combina bine dotata, ce inglobeaza mai multe functii si tehnologii interesante. Cu siguranta, printre cele mai atractive sunt cele care o fac sa consume putina energie electrica, dar si cele care o fac sa fie eficienta la racire. Sunt de amintit urmatoarele elemente:

 • Este foarte incapatoare. Volumul net total este de 357 de litri, impartiti in 260 de litri pentru frigider si 97 de ltri pentru congelator;
 • Clasa de eficienta energetica este A++, ceea ce inseamna un consum redus cu 29% fata de combinele frigorifice cu clasa de eficienta A+;
 • Sistemul de racire No Frost inglobat atat in congelator, cat si in frigider, care elimina necesitatea de dezghetare frecventa a celor doua;
 • Agentul de racire R600a care s-a dovedit extrem de eficient.
 • Nivel de zgomot redus. Vei putea sa stai langa aceasta combina fara niciun fel de probleme si chiar sa lucrezi langa ea. Zgomotul pe care il produce este minim, ajungand la doar 45 de decibeli.

Exista mult mai multe detalii care transforma aceasta combina Sharp SJ-B2357E0IEU intr-una foarte eficienta. Printre ele se numara si compartimentarea foarte bine gandita. In frigider vei gasi 3 rafturi din sticla si 2 suporturi pentru usa, care iti permit sa stochezi atat alimente, cat si lichide, fara niciun fel de probleme iar in congelator vei gasi 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 12 kg / 24 de ore.

Aminteam ca nu trebuie sa dezgheti congelatorul, gratie sistemului de dezghetare automat pe care il poti gasi in dotarile acestuia.

Compresorul este de o foarte buna calitate, asigurand un sistem de racire static iar accesoriile pe care le primesti completeaza eficienta combinei. Vei primi un accesoriu pentru sticle, unul pentru oua si o tava pentru gheata

Sharp SJ-B2357E0IEU este o combina frigorifica perfecta pentru o familie de 3-4 persoane, care poate sa pastreze o multime de alimente la o calitate superioara si poate sa faca fata atat perioadelor calde, cat si perioadelor reci, fara niciun fel de probleme.

Este o solutie eleganta din punct de vedere estetic, care nu ocupa foarte mult loc, are un cost redus si genereaza costuri reduse pe termen lung.

6 Total Score
Sharp SJ-B2357E0IEU

Combina frigorifica eleganta care nu ocupa foarte mult loc, are un pret redus si genereaza costuri reduse pe termen lung.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8
Evaluare articol: 3 (11 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0