Beko GNE114612X – Frigider Side by Side de 540l

Evaluare articol: 3.67 (3 evaluari)

Datorita faptului ca ofera o eficienta mai mare si de ce sa nu recunoastem, sunt mai elegante, frigiderele side by side capata din ce in ce mai multa apreciere. Este si cazul acestui Beko GNE114612X, care uimeste prin capacitate, prin functiile extrem de interesante pe care le ofera dar si prin design.

Primul element care iti atrage atentia este designul si vei fi incantat sa descoperi un dispozitiv frigorific stabil, construit cu un bun simt estetic si cu o simplitate ce denota eleganta. Este alb, cu tente argintii si iti va echilibra, fara doar si poate, intreaga bucatarie. Faptul ca este construit din inox il face extrem de igienic.

Care sunt caracteristicile ce merita mentionate?

Inainte de a-l achizitiona, este bine sa stii ca are o capacitate de 540 de litri, impartiti in 385 de litri pentru frigider si 155 pentru congelator. In ciuda volumului mare, consumul energtic pe an este de 455 KW.

Beko GNE114612X este bine compartimentat, oferind 6 suporturi pentru usa frigiderului, compartiment pentru legume si fructe, 2 rafturi si 4 sertare pentru congelator.

Poti avea incredere in el chiar si atunci cand se intrerupe curentul sau atunci cand pleci in vacanta, in conditiile in care dispune de o functie speciala pentru vacanta si poate sa reziste pana la 15 ore fara curent.

Care sunt functiile cu care Beko GNE114612X atrage?

Daca detaliile prezentate mai sus sunt oarecum normale, functiile urmatoare sunt extrem de interesante si diferentiaza Beko GNE114612X de restul frigiderelor, inclusiv de aparatele side by side:

 • Dispune de tehnologia NeoFrost. Este o tehnologie ce asigura sistemele Active Dual Cooling si No Frost, in asa fel incat sa nu existe gheata si sa se asigure o eficienta energetica superioara. Frigiderul si congelatorul beneficiaza de sisteme separate de racire, fiind diferentiate etrem de bine. Astfel, mirosurile nu trec dintr-o parte in alta iar igiena este una maxima.
 • Este economic. Aminteam de consumul redus de energie. Acesta plaseaza aparatul in clasa de eficienta energetica A+.
 • Functie de ionizare. Pentru cei care au o teama de bacterii, aceasta functie este ideala. Reuseste sa neutralizeze orice microorganism si sa elimine mirosurile neplacute. Astfel, aerul din frigider este mereu curat iar alimentele vor fi proaspete mult mai mult timp. Alaturi de aceasta functie, Beko GNE114612X este echipat si cu un filtru activ anti mirosuri, care elimina toate mirosurile neplacute atunci cand aerul circula prin frigider.
 • Control pentru utilizator. Achizitionand acest aparat vei avea un control total, pentru a alege functiile ce te intereseaza si pentru a sti tot ceea ce trebuie despre frigiderul tau. Controlul digital asigura afisarea temperaturilor interioare si o programare facila.
 • Buzzer. In cazul in care usa frigiderului ramane deschisa, Beko GNE114612X semnalizeaza acest lucru printr-un sunet usor de recunoscut. Astfel, poti sa protejezi si alimentele din interior si aparatul.

Per total, chiar daca pretul lui Beko GNE114612X poate sa para destul de mare, este o solutie ce merita achizitionata, mai ales daca privesti o astfel de investitie pe termen lung.

beko gne114612x
beko gne114612x
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0